Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in the day n night

jestem 2 lata po aborcji

Polecane posty

Gość Nox cóz to za Witalij
obściskuje cię , ładnie wyglądacie i ty wyładniałas

Gość do wiara jest:
aborcja wedlug Ciebie jest morderstwem, wedlug polskiego niesprawiedliwego i kulejacego prawa jest zakazana, w cywilizowanych krajach legalna

Gość a skad sie biora zabobony
jak nie od takich lekcji. Tylko dziecku mozna wyprac mozg

Gość kochajaca...mama.....
kiedys wszyscy spotkamy sie po smierci, i wtedy kobiety ktore dokonaly aborcji, a wczesniej ostrzegane ze to zlo, popatrza swoim malenstwom w oczy i zapala sie ze wstydu, zawyja z cierpienia, beda zalowac tego juz nie do konca zycia ale na wieki, beda zalowac wiecznie, bez konca! A wszystkim tym ktorzy twierdza ze zlepek sluzu to nie dziecko, przypomne ze dusza ludzka zaczyna sie w czasie zaplodnienia. Dusza ludzka jest niesmiertelna. kazdy po smierci przyodziewa sie w dusze, bez ciala. Wiec nie myslcie sobie ze zlepek zelu, czy "nieunerwione" male cialko to tylko kawalek miesa!

Gość kochajaca mama xd
shut up, kobieto, jestes zabobonem katolickim. Skad to wiesz bylas tam czy ci sie snilo xd

Gość kochajaca mama xd
umarlas juz piszesz z nieba bo urodzilas 20 dzieci i zylas wedlug przykazan? jak ja lubie takich prymitywow i ich koncepcje co jest po smierci

Gość gdyby nie nacisk kosciola
nawet biblia nie mowi kiedy czlowiek staje sie czlowiekiem i czy embrion ma dusze, ja w takim razie moge wnioskowac ze moje plemniki tez maja dusze

Gość dla wielu ciaza to s
szczescie, a dla niektorych tragedia i moim zdaniem bardzo rozsadnie robia te co niechciany plod usuwaja, nie ma depresji poaborcyjnej, ta poporodowa jest i staje sie coraz bardziej znana

Gość no dobra ale co mi po tym
bog wie ze nie chce dziecka, dlaczego jestem plodna? on mi nie daje wyboru, jakbym wpdla musze usunac

Gość no dobra ale co mi po tym
kiedys wierzylam w te filmy ale wiekszosc z nich to fake zaslaniajacy grzechy kosciola, wtedy wychodzily wszystkie afery z molestowaniem i homoseksualizmem u ksiezy, nie zdziw sie jak bog to fake

Gość in the day n night
no katolicy tak sobie to tlumacza, inaczej muzulmanie, buddysci i ateisci itd itp

Gość kochajaca mama xd
pisze nam ze jej religia jest jedyna i prawdziwa, ze gadala z jezusem i jej powiedzial

Gość kochajaca...mama....
bo wierzysz tylko w to co chcesz wierzyc, bo chcesz po swojemu, nie ufasz Bogu, moze w niego nie wierzysz, wiec zawsze bedzie dla ciebie cos nie tak ja akceptuje swoje zycie takie jakim jest, bo wiem ze Bog mi w nim pomaga

Gość kochajaca...mama....
wiesz ?ksiadz wyszedl z takiej samej piczki jak ty, mial tez kolegow w przedszkolu i moze patologiczna rodzine, moze byl zakochany , moze byl gwalcony, tez moze chodzil na imprezy, moze moze moze, to czlowiek, ma krew i cialo, skore i grzeszy , tak jak my, bo jest czlowiekiem, ksiadz nie jest dla mnie wzorem, on bedzie tak samo rozliczany jak ja, moze jeszcze 10000 razy ostrzej bo wybral kaplanstwo zeby nam przyklad dobry dawac, a on sobie takie rzeczy tutaj wyrabia, ale mi to wisi bo nie wierze w ksiedza i nie jego czcze a Boga i tu jest ta roznica mnie nie obchodzi Jadzia, franek, Jola czy Kaziu, czy ks.Stasiu czy katechetka Kasia...bla bla wierze w Boga i tyle

Gość no, w dzisiejszych czasach
ja np nie rozumiem oburzenia ludzi po znalezieniu ciał noworodków w beczce z kapustą. Przecież taka kobieta nie zamordowała tylko trochę zbyt późno dokonała aborcji.Wielkie hallo. Z drugiej strony, idąc takim tropem, czy nie boicie się, że was zabortują za pisanie takich głupot? legalnie przecież.

Gość do kochajacej matki
ciebie nie obchodzi ksiadz ani janek itp, a nas nie obchodzisz ty wiec odpusc sobie ta prymitologie. Jak dla mnie aborcja powinna byc dostepna do 12 tyg, kobietom sie to nalezyz palcem w dup, bo w tym kraju sa jednak takie co nie wierza w jakies sady wyzsze i nie chce na sile rodzic

Gość ja tez kochac prymitologia
diabel pobic ma dziewczyna jak ona nie urodzic ale ona nie chciec ale musiec udawac ze chciec

Gość do zakochania jeden krok jede
a dlaczego kobieta w polsce ma obowiazek dzielenia sie swoim cialem tylko przez 9 miesiecy, niech wprowadza nowe prawo zeby kobieta musiala dzielic sie cialem z dziekiemdo konca zycia. Ciaza jako przymusowe dzielenie sie cialem, tylko na tyle stac nas rzad... pfff niech kobieta ma obowiazek robic to dozywotnio, czyli np jak dziecko potrzebujenerki, niech matke silo zaciagna na stol operacyjny. ogolnie to czemu tylko kobiety, faceci i dzieci niech tez sie dziela swoim cialem obowiazkowo w celu ratowania zycia. Sila wyciagajcie z nas krew, szpik i organy, no dalej

Gość op op op opa
jak dla mnie kobieta przed ciaza wyglada super, te po ciazy to mamuski, anty seksowne i anty zabawne

Gość powiedzmy tak aborcji
splamy rzad i udowodnijmy ze chcemy byc wolni

Gość karmawait
dlaczego w polsce aborcja jest zabroniona? to tak jak zakazac wodki bo szkodzi zdrowiu. Ale przeciez to indywidualna sprawa czy ktos pije czy nie. Widze panstwo sie troszczy o obywateli nie tak jak potrzeba.

Gość karmawait
i dlaczego nie mozna podwiazac sobie jajnikow, to forma antykoncepcji i jest zakazana? Jaja jakies, niech jeszcze wprowadza zakaz na tabletki.

Gość njianjia
Ja jestem 24 lata po aborcji i nigdy nie mialam dola, wyrzutow, zadnego zalu. Nie wiem co to sa te konsekwencje, jakie niby mialam poniesc. Nie chcialam dzieciaka i nie mialam, jedyne co wtedy czulam i teraz to ulga i wolnosc. Pamietam, ze po zabiegu bylam zadowolona, ani przez chwile nie zalowalam. Historie o spapranej psychice do konca zycia mnie smiesza. Jak kobieta naprawde nie chce dziecka, to nie bedzie miec watpliwosci, co innego jak ja do tego ktos/cos zmusza.

Gość a ja wole ciasto czekoladowe i
moja kuzynka tez jest po aborcji i tez nigdy nie miala wyrzutow. Wrecz przeciwnie, ma super zycie, nie jest mamuska, jest kobieca i seksowna, korzysta z zycia, super ma.

Gość papaparrapapappaparpapa
ciesze sie ze sie glosno mowi o aborcji, moze zalegalizuja i juz nie trzeba bedzie sie z tym kryc

Gość larquinia
wg klerow i politykow cialo i zycie kobiety nie nalezy do niej tylko do kaplanow i polityków

Gość angielski to angielski, tego n
dokladnie, jeszcze zeby sie im wszystkie oddawaly, tego im do szczescia brakuje. Gdyby nie narazenie na krytye ze strony innych panstw pewnie wszyscy by mieli taki obowiazek: oddac sie klerykom i politykom.

Gość larquinia
kobieta -jej zdrowie finanse plany sa nieważne -musi urodzić kazde niechciane dziecko

Gość angielski to angielski, tego n
to jest polska, nie ma sie co dziwic. Kobieta nie ma zadnych praw. W gimnazjum mnie uczyi ze kobietaa zawsze mniej od faceta zarabia. Liceum skonczylam w belgii. I co sie oazuje - tylko w polsce kobieta zarabia mniej i ma mniej praw. Taki maly pakistan z tej polski