Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

za długa zima i zła

motywacje na odchudzanie

Polecane posty

1. Jakie mialyscie motywacje zeby schudnac: przestałam mieścić się w większość dżinsów, które miałam; jedyne dżinsy które były nieco za luźne dla mnie stały się dopasowane. Poza tym chciałam jeszcze tej jesieni ponosić płaszcz z tamtego roku, który jest mocno dopasowany. Z wagą przed odchudzaniem nie byłam w stanie go dopiąć. 2.Co robilyscie zeby schudnac: Początkowo robiłam codziennie po 150 brzuszków, jednak mój kręgoslup zaczął się buntować; obecnie z wysiłku: zrezygnowałam z dojazdów, gdy mam do pokonania trasę do 3 km; spaceruje tyle co 2-gi dzień. Dieta: jem 1000-1200 kcal. 3.Z jakiej wagi startowalyscie odchudzanie i ile udalo sie Wam zrzucic- startowałam z 70 kg (czasem waga wahała się do 72). Zrzuciłam 9 kilo. 4.W jakim czasie tego dokonalyscie- równo 2 miesiące.

1. Bardzo chcę kupić sobie czerwoną koronkową sukienkę w wersji mini i rozmiarze max 36. Cale życie marzyłam o takiej sukience , tzn przynajmniej od kiedy poczułam się kobietą, ale najpierw byłam za młoda, a potem za gruba. Teraz jest najwyższy czas żeby spełnić moje marzenie zanim będę zbyt stara żeby wskoczyć w mini i szpilki. Morze płytkie marzenie, ale dla mnie to właśnie największa motywacja. Druga motywacja to słowa które kiedyś usłyszałam, a słyszeć ich nie powinnam. Ktoś zachwycał się moim dzieckiem mówiąc że to takie piękne dziecko jakiego jeszcze w życiu nie widział i ciekawe po kim ono takie ładne jak ojciec przeciętny a matka wygląda jak góra tłustego pasztetu. Zabolało, nie powiem. I zmusiło do działania. 2. Zaczęłam od diety dukana bo ktoś mi ją polecił, ktoś kogo znałam i widziałam ze bardzo dużo na niej zrzucił, wydawała mi się przystępna i odpowiednia dla mnie bo można było na niej jeść do woli, a ja potrzebowałam jeść dużo, no i składała się z produktów które ja lubię. Dawała też dużo możliwości kulinarnych. Jest pełno blogów z przepisami na dukanowe potrawy i chętnie je gotowałam bo gotować lubię. Jedzenie były tak dobre że rodzinka podjadała mi moje smakołyki. Mogłam piec ciasta, jeść chleb, gotować pyszne kurczaki, a i tak kg leciały. Ale przestały, a ja chciałam zmniejszyć porcje więc zaczęłam dietę kapuścianą na której zleciały kolejne kg, dołączyłam ćwiczenia i teraz jestem na norweskiej. 3. Zaczęłam z wagą 98 kg a obecnie mam coś około 61 (może mniej? nie wiem jutro ważenie), wiec spadło 37 kg. 4. Całość trwała ponad rok. Zaczęłam pod koniec zeszłego lata.

Gość ojej a ty tylko na kafe
siedzisz i zakładasz co kilka dni tematy o swoim tak naprawdę lenistwie i obżarstwie, nie wiem czego ty oczekujesz po tych tematach, nikt cie w duppę nie kopnie przez neta żebyś się za siebie wzięła, jak możesz nie mieć motywacji ciągle narzekając, po prostu jakbyś się tak naprawdę źle czuła z tym co robisz i jak wyglądasz to już dawno byś schudła to co masz w nadmiarze. Założyłaś temat SB i znikłaś a to świetna prosta dieta na której największy żarłok powinien przetrwać. Sorry ale takie moje zdanie. Jak ja byłam spasiona to potrzebowałam kilka miesięcy żeby przejrzeć na oczy i się za siebie zabrać, zmienić nawyki, ty już wiesz że chcesz schudnąć to zrób to a nie paplaj na forum bez sensu szukając natchnienia. Ja schudłam 14kg moją motywacją był widok w lustrze i rozmiar ubrań przede wszystkim do tego wieczne zmęczenie i brzydka cera już nie mówiąc o byciu w towarzystwie szczupłych koleżanek również mam czułam się jak maciora. Zostało mi jeszcze 4kg puki co szukam diety ale nie wiem kiedy nadejdzie ten dzień żeby zacząć i nie poddać się po kilku dniach, nie narzekam tylko działam o to chodzi w odchudzaniu. Wracaj na SB i powoli zrzucisz kg a nie czekaj na cud. A jeżeli nie masz motywacji to się nie odchudzaj i akceptuj taką jaka jesteś. Powodzenia

Gość wez nie pierrdol
i nie psuj dziewczynie topiku. Moze szuka dobrego sposobu? A ty zamiast umoralniac lepiej wez sie za czytanie slownika ortograficznego

Gość autorka sobie
sama odpowiada na pomarańczowo hehehe porażka kto by ją bronił jak jest leniem

Zrób coś czego Ci się nie chce A potem miej to co wszyscy chcą - to powinno stać się Twoim mottem. 1. poprawa sylwetki, podwyższenie samooceny, wykszałtowanie charakteru. 2. poszłam do dietetyka, ułożył mi dietę, trener ułożył trening, ćwiczyłam zawzięcie, tak się wdrożyłam w to - że jestem na 2/3 etapie. Czyli już się redukuję, od stycznia buduję. 3. 66kg przy 170cm wzrostu. Obecnie waże 55kg. 4. 16 miesięcy, z tym że raz tyłam, raz chudłam - brałam hormony, już nie biorę. i waga leci w dół

Chętnie dołączę. Mam 10 kg do zrzucenia. Mam nadzieję, ze temat nie upadnie szybko, jak większość o tej tematyce:(

Gość hahaaa
zazdrosne grubasy

Gość oliwia93
Czesć dziewczyny !od jutra planuje diete , ostanio bylam na Dukanie ale niestety zle sie na niej czulam i stwierdzialm ,ze zdrowie wazniejsze dlatego tez zaczynam zdrowo sie odżywiać i chciałabym zrzucic 4 kg .Polecicie mi moze jakies dobre cwiczenia ?

Gość autorka sobie
najlepsza dieta dla mnie jest zdrowe odzywianie ale na kolacje polecam duzo bialka ja stosuje porcje lub dwie spermy mezusia i w mig glod mija :D jako ciekawostke dodam ze ten specyfik jest rowniez dobry na skore twarzy

Gość gość
Tutaj macie też odpowiedni suplement http://sklep.noblehealth.com/produkt/get-slim Tutaj w odroznieniu od innych produktow na odchudzanie ten posiada tak bogaty sklad ze gdybys chciala znalezc podobny musialabys kupic przynajmniej 4 produkty.

bezpłatne odchudzanie serdecznie zapraszamy panie w wieku 30-45 lat na wspólne odchudzanie, połączone z grupowymi warsztatami zdrowego odżywiania! miejsce: warszawa  ursynów  sggw  ul. nowoursynowska 166 czas: 5 spotkań po 1,5h odbędzie się w grudniu i styczniu w godzinach popołudniowych program: pomiary składu ciała indywidualne konsultacje dietetyczne wykłady warsztaty kulinarne zajęcia ruchowe warsztaty i konsultacje poprowadzi grupa dietetyczek ze szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego. wszystkie zajęcia będą całkowicie bezpłatne. zainteresowane panie prosimy o przysyłanie zgłoszeń pocztą elektroniczną na adres: mojewyzwanieodchudzanie@gmail.com w zgłoszeniu prosimy o podanie swojego imienia, wieku, wzrostu i masy ciała. o zakwalifikowaniu decyduje kolejność zgłoszeń. w odpowiedzi przyślemy dokładne informacje odnośnie pierwszego spotkania. ilość miejsc ograniczona !!!

bezpłatne odchudzanie serdecznie zapraszamy panie w wieku 30-45 lat na wspólne odchudzanie, połączone z grupowymi warsztatami zdrowego odżywiania! miejsce: warszawa  ursynów  sggw  ul. nowoursynowska 166 czas: 5 spotkań po 1,5h odbędzie się w grudniu i styczniu w godzinach popołudniowych program: pomiary składu ciała indywidualne konsultacje dietetyczne wykłady warsztaty kulinarne zajęcia ruchowe warsztaty i konsultacje poprowadzi grupa dietetyczek ze szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego. wszystkie zajęcia będą całkowicie bezpłatne. zainteresowane panie prosimy o przysyłanie zgłoszeń pocztą elektroniczną na adres: mojewyzwanieodchudzanie@gmail.com w zgłoszeniu prosimy o podanie swojego imienia, wieku, wzrostu i masy ciała. o zakwalifikowaniu decyduje kolejność zgłoszeń. w odpowiedzi przyślemy dokładne informacje odnośnie pierwszego spotkania. ilość miejsc ograniczona !!!

Gość gośćAza
Nie potrzebowałam zbytniej motywacji.W końcu mam w domu lustra i widziałam jak wyglądałam.Swoje odchudzanie zaczęłam od zmiany nawyków żywieniowych.Dołączyłam do tego tabletki Foreverslim.W sumie nie więcej nie potrzebowałam.Całkowity czas odchudzania to trzy miesiące a wynik 13 kg mniej

Gość gość
Też polecam błonnik witalny od Aliness. Doskonale sie sprawdza. Bardzo pomaga w odchudzaniu.

Gość agata176
Mnie zmotywowała koleżanka;) Sama nie umiałam jakoś zacząć,ona stosowała suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudła ładnie a nie wyrzekła się jedzenia;) spróbowałam i ja i przyznam,że to świetny wybór... Schudłam 32kg w 4 miesiące a efektu jojo nie ma a to najważniejsze;)