Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla ble bli

Doradzcie mi jaka umywalka nadblatowa bedzie lepsza?

Polecane posty

Gość Bananaaa
szukaj przede wszystkim umywalek polskich znanych firm, np. Koło czy Cersanit, na chińszczyźnie można się przejechać

Gość to nie prowo, to życie:O
3 najlepsza.

Gość wybierz jakas firme
druga o ostatnia

2 tez mi sie najbardziej podoba. Szklana misa jest tez fajna,tylko obawiam sie ze szybko może pęknąć,gdy cos na nią spadnie .

Gość grrrom
chinskie buble

Gość klara ze świeconką
Odradzam szklane- strasznie widac na nich mydło i wszystko. Niby takie modne- ale neipraktyczne

Gość grrrom
no a jaka to jest firma?

Gość mnfksnfs
trzecia ;) mam taką tylko bordową, bardzo ładnie się rpezentuje

Gość bla ble bIi
Ile razy dziennie sie wyprozniacie!Pytam powaznie. I czy po ilosci odwiedzin toalety mozna wnioskowac o przemianie materii. Zastanaiwma sie czy mam dobra czy slaba! wymiary mam w porzadku ale kupsko robie ok 4-6 razy dziennie - na dodatek kała mam zawsze tak ogromnego ze zazwyczaj sie zatyka i potaem brakuje mi juz fiszbinow do przepychania, raczej sa twarde i wygladaja jak pasztetowa... ale zawsze na tym sedesie sie odprezam, siku miku robie ok.16 razy. pozdrawiam

mnfksnfs -> czy taka szklana jest łatwa w utrzymaniu w czystości?Ktos npisał że widać slady mydła itp.A co do jej trwałości?łatwo można ja potłuc?Pytam bo mam małe dzieci ;)

czym większy kmiot, tym bardziej wymyślna umywalka:classic_cool: umywalka nadblatowa wygląda jak balia, a więz nawiązuje do naczynie w którym kmiecio- kartoflane chłopstwomyło sobie stopy, ręce oraz głowy wieś tańczy i śpiewa ...ale dla kmiota wystarczy

Dlaczego nazywasz mnie kmiotemCałe życia miałam tradycyjne umywalki,teraz robię remont i chciałabym cos innego.FAkt,te nadblatowe,okragłe przypominają starodawne misy i właśnie dlatego mi sie podobają.

co tu dużo wyjaśniać. nazywam Cię kmiotem bo jesteś kmiotem. masz zatęchłe wiejskie ciągoty, które wydają ci się bardzo trendy... ...co jest typowe dla wszelkiej maści kmiotów

Gość cooleeeee
totalne bezguscie i tyle w temacie

Gość GretaBarboo
na litość boską!! NABLATOWA, a nie naDblatowa. Czy ona ma wg Ciebie lewitować nad blatem??? Myślcie trochę!!

Gość Klarinia
Nie kupuj umywalek na allegro u jakiś nieznanych producentów, bo możesz bardzo szybko się przejechać... wybierz jakiegoś dobrego producenta, np. Sanplast... ja już się poznałam na tych tanich podróbkach i dziekuje bardzo... Wolę kupić raz i miec na wiele lat, niż kupić jakąś umywalką za 100zł, która będzie się nadawała do użytku przez 2 miesiące...

Gość Jędrula
Ja również polecam umywalki Sanplastu - to jest zdecydowanie sprawdzony producent, mają świetne umywalki nablatowe. Pomagałem przy remoncie łazienki koledze i właśnie jedną z takich sobie montował, prezentuje się świetnie :) Teraz ta umywalka to główna część mieszkania, wśród znajomych kolegi podobno robi furorę.

Gość gość
zerknij na stronę marki Roca, jest tam duży wybór, sama zdecydowałam sie na nie tylko ceramikę ale także na baterie i meble

Gość gość
Mnie się podobają umywalki, które widziałam w sklepie Domeko w Warszawie (http://www.domeko.com.pl/ ) tam jest duży wybór ceramiki sanitarnej znanych firm w fajnych cenach. :) Bardzo sobie chwalę ten sklep.

Gość den_di3
Umywalka to raczej zakup na dłuższy czas, więc warto zainwestować. Zerknij na stronę http://www.lazienkizpomyslem.pl/. Ktoś Ci na pewno dobrze doradzi, a dodatkowo będziesz miał gwarancję jakości. ;)

Gość gość
Czy w sklepach internetowych mozna ogarnać porade architekta i wykonawce prac?

Gość TakZwanyZbyszek
Pewnie jedne mają, a inne nie. Ale salony typu "lazienki z pomysłem" mają chyba wszystkie. markety też ogarniają instalatorów (ale towar często kiepski).

Gość gość
A ile taki "architekt" bierze? Mam gdzieś jak mam płacić grube pieniądze. Sama zaplanuje!

Gość TakZwanyZbyszek
Jeśli robisz zakupy, albo korzystasz z dnia otwartego, to w łazienkach z pomysłem można to załatwić praktycznie za friko. W innych sieciach nie wiem, ale można dopytać.