Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość All These Buckets Of Rain

Czy ja jestem jakis dziwny?

Polecane posty

Gość All These Buckets Of Rain

Nie mam dziewczyny jednak z tego co wiem to pare leci na mnie. Jedna jest bardzo ladna i ostatnio na imprezie (raczej po) odmowilem jej seksu. Ona byla na mnie napalona jednak jesli ja nic nie czuje to przeciez nie bede wykorzystywal dziewczyny na 1na noc? moze mysli ze po seksie bedziemy razem i bedzie bardzo zawiedziona wiec nie chce jej skrzywdzic. Oczywiscie lubie seks ale szkoda mi dziewczyny ktora moze sobie niewiadomo co ubzdurac pozniej. Kolega powiedzial ze jestem nienormalny:( Ciekawe dlaczego ktos wykasowal moj temat? pisanie o gwaltach itd zostaje a moj normalny temat jest usuwany.

Gość All These Buckets of Rain
Czemu?

Gość jak dziewczyna
była pijana to dobrze zrobiłeś, że ją pogoniłeś ale jak następnym razem będzie któraś trzeźwa to spróbuj, kobiety też lubią niezobowiazujący seks, miej zawsze przy sobie gumki i powiedz jej, że pieprzycie się bez zobowiązań, możesz też zapytac czy właśnie to ja kręci, będziesz czysty i poruchasz, czy nie o to ci chodzi skarbie ?

Byla lekko pijana ale wiedziala co robi. Niewiem w sumie czy mi o to chodzi. Wolalbym miec dziewczyne niz poprostu wyskoczyc z kims nizobowiazujaco. Jakos tego nie czuje, dziwny chyba jestem jakis.

Gość jak dziewczyna
ah tak bądź dla siebie bardziej wyrozumiały :D skarbie skoro dorosłeś do dłuższego zwiazku i stałej partnerki to wybierz coś sobie w końcu, dlaczego czekasz ?

Jakos te ktore mi sie podobaja nie wydaja sie byc zainteresowane moja osoba:(

Gość jak dziewczyna
próbuj, próbuj nie wszystkie dziewuchy klękaja z marszu do ssania pały tak jak te, które spotykasz na imprezach, niektóre trzeba samemu zaczepić i trochę się jednak natrudzić zanim będą bardziej chętne :P, próbuj 🌻

Gość klepsyydra
tak trzymaj, jeszcze widać są na świecie normalni faceci :)

W sumie to jutro bede probowal bo od dluzszego czasu jedna mi sie podoba jednak srednio to widze.

Gość klepsyydra
nie spróbujesz to sie nie dowiesz, a najwyżej cie oleje. :)

no i to mnie martwi:(

Gość klepsyydra
ale pomyśl; - spróbujesz to albo Ci wyjdzie albo nie' -nie spróbujesz- na bank nic z tego nie będzie

Gość obbie
jak dziewczyna i klepsyydra maja racje probuj, smiało, kwiatek w raczki łatwiej ci pojdzie;)

No tak ale jak sie nie uda to bede w duzym dolku, bo strasznie sie zauroczylem. Tak czy siak za bardzo mnie to dreczy zeby nie sprobowac wiec jutro zrobie 1szy krok a mianowicie spytam sie czy nie chcialaby pojsc do bufestu razem.

oj nie kwiatek odpada;p to bedzie w szkole i jeszcze niewiadomo co sobie pomysli;p

Gość jak dziewczyna
przestań pieprzyć tylko spróbuj i sie nie poddawaj zbyt łatwo bo niczego w życiu nie osiagniesz

Gość kochany kwiatuszek
to była przenosnia jedynym kwiatkiem jestem ja:) xhodzi o to abys czasem nie pil na odwage itp faceci nic nie rozumieja co kobiety pisza w przenosni!

Gość jak dziewczyna
to wy jeszcze do szkoły chodzicie ? śmiało atakuj chlopcze ! masz teraz najlepszy czas, powtem pewnie będą problemy z potencją :o

Gość kochany kwiatuszek
do jak dziewczyna udzielasz sie a to prowo; bufet w szkole:D? to pewnie gim gim pisze;)

jakie prowo? szkola=studia nie nie jest to prowokacja

Nie, nie gimnazjum tylko 21 letni facet ktory studiuje i ma zamir zaprosic dziewczyne z wykladu na wspolny lunch do bufetu. Nic nienormalnego

Gość Uroczy Szymuś
Ruchaj tylko w uszczelkach.