Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda777

depilacja twarzy woskiem

Polecane posty

Gość Ruda777

Witam, mam pytanie, czy któraś z pań depiluje twarz woskiem? bo ja właśnie tego dokonałam na "baczkach" i mam pewien problem, pytanie... czy skóra w tym miejscu będzie się cały czas tak błyszczeć, że nie da się tego zapudrować i odznaczają się kanciaste kontury plastrów?? proszę o szybką odpowiedz :(

Gość Ruda777
no tak, normalnie przykleiłam, a wlaściwie koleżanka mi to zrobila... i sie błyszczy skóra w tym miejscu, że nie da sie różnicy wyrównać pudrem... nie wiem czy to takie chwilowe, bo świeże i pierwszy raz to zrobilam, czy po prostu już tak ma być :(

Gość kiwerhofuiorhubgh
yyy ? na baczkach rwiesz włosy. No ja depiluję brwi plastrami i chwilowo się to miesjce świeci ale po nałożeniu pudru, śladu nie widac.

Gość Ruda777
Boże, oby to było chwilowe, bo się zaplacze... miałam bardzo włoski w tym miejscu dlatego postanowiłam sie tego problemu pozbyć, a czytałam bardzo przychylne komentarze do tej metody i teraz już mi tak do śmiechu nie jest, zwłaszcza, że z jednej strony twarzy nie mam możliwości zakrycia tego...

Jeżeli masz jeszcze te plastry weź jeszcze jeden, przyklej najpierw na gładka skórę na ramieniu żeby nie przyklejal się tak mocno i przyklej kilka razy mały kawalekk wokół tego lysego płaska żeby zatuszować kontury tamtej pierwszerj depilacji. Skóra się świeci, bo jest bez wloskow a plaster przy okazji zrobił ci peeling, skóra jest gładka i puder nie ma się czego trzymać. Jutro powinno już być lepiej.

Gość Ruda777
dziękuję Ci bardzo za odpowiedz, mam nadzieje że pomoże, bynajmniej mam jakieś nadzieje na normalny wygląd... jutro się w sumie okaże, jakie będą efekty, póki co tylko siedzieć i ryczeć nad własną głupotą