Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atyftgyduijok

chce iść do pracy ale nie wiem jak to zrobic

Polecane posty

Gość atyftgyduijok

poszłabym chętnie na kasę do biedry, ale nie wiem jak zlożyć CV? Zanoszę do sklepu? Czy jest jakaś rozmowa kwalifikacyjna? Help

Gość koperfild
google i wszystko masz;]

Gość chłe chłe chłe
Naprawdę nadajesz się tylko na kasę do biedronki, skoro wpisanie w google "biedronka praca" przewyższa twoje zdolności intelektualne :classic_cool:

Gość atyftgyduijok
nie musicie byc złośliwi, nigdy nie pracowałam, jestem świeżo po szkole średniej.

Gość rzeczywiście świeżo :D
rzeczywiście świeżo, skoro matura była pół roku temu :D

Gość rzeczywiście świeżo :D
No, dla poprawkowiczów 2,5 miesiąca temu ;) ale jeśli do nich należysz to rzeczywiście tylko biedronka zostaje :)

Gość wifigdansk
co chcecie od biedronki? poznałam ostatnio kierownika B. i mowil ze panie na kasie mają teraz bardoz dobrze(te czasy gdy trzeba było zakladac pampersa;p się zmieniły). mają premie,moga wybierac grafik i nie dzwigają przede wszystkim,jak juz to sa specjalne dzwigi i robi się to na maszynie.poza tym na swieta maja tez bony itd i umowe o prace,tyle ze na 3/4. złoż swoje CV w kilku biedronkach osobiscie,im wiecej tym wieksza szansa dla ciebie.

Gość wifigdansk
kurxz ludzie tak się niby wystrzegają Biedronki,mam tez taka znajomą ktora ogólnei twierdzi ze nigdy by w B nie kupowała a dzis ją spotkalam w B myslalam,ze się ze wstydu spali.