Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnmooooo

spadek bety i krwawienie

Polecane posty

Gość smutnmooooo

Cześć, mam takie pytanie. W czwartek dowiedziałam się że jestem w ciąży, w sobotę dostałam miesiączkę (z początku wyglądało to jak miesiączka), 2-3 godziny później chlusnęła ze mnie krew jak robiłam siusiu i coś ze mnie wyleciało. Dziś poszłam zbadać poziom bety, nieznacznie opadł. Zdaje sobie sprawę, że z tej ciąży nic nie będzie. A może? Tylko czy któraś może mi doradzić (może przez to poprostu przeszła) czy jest potrzebna wizyta w szpitalu i łyżeczkowanie. Boję się tego. wielkie dzięki za odpowiedź pozdrawiam

Gość ty jestes normalnaa
????:O pytac o to na forum zamiast do szpitala jechac??? oj dobrze ze nie bedziesz ta matka dziek bogu:O bo biedne to dziecko by bylo:O

Gość Perw mobilna
Wizyta u lekarza na pewno jest potrzebna, a czy potrzebne będzie łyżeczkowanie to już zdecyduje lekarz.

Gość smutnmooooo
Nie wiesz jak było więc się nie pytaj czy normalna jestem. Potrzebuje się dowiedzieć czy jest szansa że samoistnie macica się oczyści. Jeżeli nie masz ochoty to się nie wypowiadaj.

Gość _Vivi_
Udaj się jak najszybciej do lekarza. On zdecyduje co dalej.

Gość _Vivi_
Swoją drogą to odrazu po pojawieniu się krwawienia powinnaś jechać do szpitala...

Gość smutnmooooo
tak rozumiem, że powinnam jechać do szpitala jednak nie pojechałam. boję się łyżeczkowania. Słyszałam że są ginekolodzy którzy praktykują farmakologiczne doczyszczanie. Może któraś ma namiary na takiego ginekologa?

skad jestes? ktory to byl tydzien? moze sie samo oczysci jesli to bylo puste jajo plodowe, ale jesli zarodek byl "duzy" to moze byc potrzebne lyzeczkowanie. nic sie nie boj, zabieg jest pod narkoza zasniesz, i po pol godzinki bedzie po....bardziej obawaij sie o swoja psychike po zabiegu zakkladajac ze chcialas to dziecko....sam zabieg nie boli. pedz szybko do lekarza!bo nieoczyszczona macica grozi powiklaniami i zakazeniem!!!!!

Gość smutnmooooo
7 tydzień. na usg wyszła było wszystko ok, choć dziwne było stwierdzenie lekarza na moje pytanie czy z ciążą wszystko w porządku, "tak, ale to nigdy nie wiadomo". A czy możesz mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa?

Gość zau
Ale jak ci ktoś ma poradzić skoro nie wiadomo skąd jesteś?

Gość smutnmooooo
Warszawa

jesli krwawila smocno i do tego spadek bety to nie chce byc zlym prorokiem ale poronilas...mialam tak w styczniu... ja jestem ze slaska wiec nikogo nie mam sensu ci stad polecac:) powodzenia,idz szybko do lekarza!

Gość smutnmooooo
Krwawienie mam od soboty, raz wydaje mi się że krwawienie ustaje a ono za moment się nasila. Boli mnie brzuch momentami, czasami tak całkiem normalnie a czasami nasila się. jestem w środku jakaś niespokojna. Wiem, że muszę iść do lekarza, tylko chcę kompetentnego. Gdy zadzwoniłam do swojego, powiedział że mam czekać i sprawdzać wysokość bety raz w tygodniu. Nie podoba mi się takie podejście. I przez to zraziłam się.

Gość Pomarańczowaaa
do szpitala kobieto jedź a nie siedź na kafe!

Gość smutnmooooo
Jak nie ginekologa to może chociaż szpital w Warszawie możecie polecić, gdzie do kobiety podchodzą jak do człowieka. I do takich spraw potrafią podejść delikatnie.

kurna bo sie zaraz wkurze,na co ty czekasz???jedz do byle pierwszego z brzegu.nie wydziwiaj!!!

Gość ojjjjjjjj
"choć dziwne było stwierdzenie lekarza na moje pytanie czy z ciążą wszystko w porządku, "tak, ale to nigdy nie wiadomo"." Dlaczego dziwne stwierdzenie?? Calkiem normlane. Zaden lekarz DO KONCA ciazy nie moze ci gwarantowac, z z ciaza wszystko bedzie ok., a co dopiero w tak wczesnym stadium, jakim jest 7 tc!

Gość _Vivi_
To Ty nadal krwawisz i jeszcze w szpitalu nie byłaś? Bez obrazy ale gdzie Ty masz głowe kobieto...