Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cessna505

Dlaczego dojrzale kobiety sponsoruja mlodych mezczyzn?

Polecane posty

Gość Cessna505

Moje Drogie czy to powoli staje sie norma w naszym codziennym zyciu?

No z dwojga złego to już chyba lepiej sponsorować młodego niż starego :D

Gość Cessna505
Dlaczego tak uwazasz?

nei .......... też prawda :) ale dlaczego zaraz sponsorują?? prawdę mówiąc, wolę sponsorować siebie :) to o wiele przyjemniejsze ... i jakie korzystne :P:D

Gość Cessna505
:-)

Bo człowiek dojrzały nie powinien potrzebować sponsoringu. Młodemu może się to zdarzyć - czasem potrzeby czy marzenia przewyższają możliwości zarobkowe w wieku lat 20 czy 25.

Gość Cessna505
Czy sadzicie,ze tego typu uslugi sa juz naprawde na porzadku dziennym?

Gość Cessna505
Ok.Czy mialas mlodszego kochanka?

Cess.. Sponsoring jest stary jak świat tylko kiedyś on/ona zwali się utrzymankami. Miałam młodszego kochanka, nie był moim utrzymankiem bo zwyczajnie mnie na takiego nie stać. :D

Gość Cessna505
A czy bylas z nim szczesliwa?Czy bylo Ci z nim dobrze?

jak się ma kasę... sporą kasę .. i nudzi się .... oj, nuuuudzi.. to można pojechać na Majorkę i wynająć sobie z firmy chłoptasia za jedyne ... o matko!!! zapomniałam.... ale napewno to było kilka tys euro dziennie :D .... ... pewna pani się wypowiadała, ze bardzo jej to odpowiada. lubi patrzeć na młodą twarz i jędrne ciałko.... a czasem i coś więcej :) ... chlopiec też powiedział, że praca jak każda inna ..... :D chociaż nie siedzi na zasiłku dla bezrobotnych ;):P:D

Gość mozna duzo taniej
tak naprawde za drinka tez pojda. Np w Egipcie duzo bialych kobiet ma tanich chlopcow na sezon. Oczywiscie prawia sobie o wielkiej milosci ;)

Gość Cessna505
Zastanawiam sie czego moge sie spodziewac po "zwiazku" z mlodzym.Nie ukrywam,ze w duzej czesci chodzi o sex.Ciekawi mnie jakie sa opinie innych kobiet.

To nie był wyjątkowo długi związek, różnica też nie była powalajaca (7 lat) i nie odczuwalam żadnego dyskomfortu z powodu tej różnicy. A plust owszem, były.

Gość Cessna505
To przeszlosc?Bylas szczesliwa u boku mlodszego mezczyzny

Lata temu, tak pod koniec 90 miałam koleżankę - piętro nad nią mieszkała kobietka koło 50, może nawet przed, dla nas, nastolatek, wydawała się "stara". Była wdowa po pilocie czy martnarzu, nie pamiętam już. Co roku jeździła. Do Krynicy i przeważnie przyjeżdżała z kochankiem. Czasem u niej pomięszkiwal, czasem był "dojezdny". Sami studenci. :D

Mój ojciec jest młodszy od mojej matki, niewiele, 5 lat, ale dla mnie przez to młodszy mężczyzna nie jest czymś dziwnym a taki związek niczym wyjątkowym. To nie wiek swiadczyy o uczuciach lub jego braku.

Gość Cessna505
Podobno w pewnym wieku kobieta potrzebuje oddechu,zmainy i czesto zmieniaja sie przy tym upodobania sexualne.Dzisiaj mlodzi mezczyzni zaczynaja gustowac w dojrzalych kobietach,czego dowodem sa ogloszenia na forach

Gość Cessna505
Masz racje Nei_Nei.Dziekuje ci za ten wpis

To nie jest moda współczesnych czasów, zawsze byli mężczyźni, którzy lubili starsze kobiety. Teraz tylko łatwiej nawiązać kontakt. Choć oczywiście dużo osób korzysta z tego jako sposobu na łatwe życie.

Gość Cessna505
Czy sa fora gdzie takie kobiety znajduja mlodych.Nie chodzi mi o takie gdzie tysiace napalonych facetow opisuje walory,a kobiet...wcale:-)))

Gość Cessna505
Zle pytanie na samym poczatku.Powinno byc "Co Cie pociaga w mlodszych facetach?":-)

Hm... Właśnie ta mlidosc przede wszystkim, a co za tym idzie brak jeszcze tej zgorzknialosci czy też cynizmu, których mężczyźni nabierają z wiekiem. Większa spontaniczność (braku odpowiedzialności nie muszę się obawiać, bo mam znacznie większy rozum niż w wieku lat 20) To, ze nie narzucają tak własnej woli jak to się zdarza starszym mężczyznom. Brak złych nawyków i nadmiernej ostrożności. Brak bagażu doświadczen ("Wy, kobiety zawsze zdradzacie" "wam nie można ufać" itp.) Jednym słowem - brak zmarszczek - tych na twarzy i tych na duszy ;)

Gość Cessna505
Oj widze,ze dalej chcialabys sie spotykac z mlodszym mezczyzna:-)

Gość Cessna505
Nie powinno sie pytac kobiety o wiek,ale czy mozesz mi zdradzic?Nei_Nei dziekuje Ci za przemyslenia.

Gość tomekkaa
goshow.tv ?????

Gość po dniu w rajstopach i
Nei Nei,a wiesz,że ja jestem7 lat od ciebie młodszy