Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endless

Kto ma ochote pomoc mi i doradzić...

Polecane posty

Gość endless

Mieliśmy trudne chwile.. Wczoraj chciałam mu pomóc , bo ma mnostwo zajec i chciałam, zeby mnie odwiózł do domu.. Nie ma auta tylko pozycza od rodziców. Gdy ja byłam miła i proponowałam pomoc , on wybuchł i zaczal, ze nie jest moim szoferem, zee mnie nie odwiezie , bo i tak mam blisko.. Mimo tego jak ma swoje sprawy to zawsze ma auto, a mnie potraktował jak smiecia... Potem chciałam, zeby do mnie wpadł ale to juz mu nie pasowało. Kiedy nie poszło po jego mysli to po prostu zerwał.. a bylismy ze soba ponad 2 lata.

Gość zachecam
widocznie nie byl to facet dla Ciebie bo nie nosil Cie na rekach nie masz czego zalowac

Gość kndydjt
I tym tematem chcesz powiedzieć dobranoc ,tak ? Czemu tak na smutno ?

Gość ninaa291
a moze mial na oku inna?

Gość endless
Nie, nie miał nikogo innego... troche sie kłocilismy , dalismy sobie czas... NIby mu zalezalo , zeby wykorzystac go jak najlepiej ... Rozumiem, ze jak sie nie ma wlasnego samochodu to kiepsko ciagle o niego prosić... Ale skoro zawsze go miał kiedy potrzebował, to czemu nie chciał mnie odwieźć jak było zimno, ciemno i nieprzyjemnie ? Gdyby nie mogl, bo np ' wyczerpał swój limit' to przeciez mogl to załagodzić, powiedziec w inny sposob... A nie w taki jakby miał mnie gdzies...