Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listek koniczyny

współczesne pokolenie określa się mianem Kopiuj -wklej

Polecane posty

Gość polska język
trudna język. Ciekawe jak daleko posunie się globalizacja i jaki język zdominuje Europę. Niemniej prawda jest taka, że mamy we krwi lenia do nauki języków. Nie jesteśmy w tym systematyczni. To ułatwia życie nie tylko na wyjeździe, w kraju również

Gość inzynier serwisowy//zabloksad
Laboratoria nic ? To wykonywanie głupiego skryptu. Skrypty masz zazwyczaj do pobrania z stron uczelni. A na chomikuj tez ci ich pod dostatkiem. Moje przebywanie na uczelni dla mnie nie wniosło nic. Jedynie to że to banda egoistów, debili, i sprzedali by cię za 2 pln. Więc wybacz.. inteligencja. Wpierdalająca żarcie tak że ściany schlapane. O czym ty mówisz dziewczyno. Według ciebie ogładą, słownictwem, strojem itd można się dostać na jakiekolwiek techniczne stanowisko? Na to wychodzi. Albo znajomością wzorów z uczelni? Nawet jako podstawowy elektronik na dzień dobry dostaniesz lutownice i choć zlutuj te 2 kabelki. TEGO NA STUDIACH NIE UCZĄ. PLC ? Masz na studiach ? androida ? co masz? Studia nawet te techniczne to Postawa matematyki która zajmuje 20% Podstawy rysunków, cad itd, materiały itp 20% Sama konkretna wiedza to max 15% Odejmij od tego zapychałkę programową. Ile masz godzin programowania na informatyce? Ile masz godzin plc, cnc, motoreduktorów itd na automatyce? A dobra ide spać tu jak zwykle masz swoje racje

Gość cnlcnlcnb
"w pełni wykorzystują nowoczesne narzedzia takie jak właśnie komputer, dzięki czemu oszczędzająniezbędny czas" x oszczedzaja czas....jasne, dzieki temu maja w chuj czasu na odmozdzacze jakimi jest tv i gry komputerowe.

mozna się dostać, bo razem z tobą uczelnie opuszcza cały rocznik "kumpli na całe życie"... jeden drugiego ciągnie za uszy i pomaga... ‏ pojmujesz to ty pierdolony tłuku?

Gość inzynierze drogi
przeciez jakbys mial 100% cukru w cukrze czyli 90% matematyki na matematyce to za co by zyli pozostali "wykladowcy"?

Gość inzynierze drogi
przeciez jakbys mial 100% cukru w cukrze czyli 90% matematyki na matematyce to za co by zyli pozostali "wykladowcy"?

Tu się muszę zgodzić. Niestety ze studiów oprócz paru rolek srajtaśmy nie wyniosłem kompletnie nic. Ani wiedzy, ani umiejętności, ani nawet jednej przydatnej znajomości:(

"oszczedzaja czas....jasne, dzieki temu maja w ch*j czasu na odmozdzacze jakimi jest tv i gry komputerowe." No przecież to samo napisałem :) Albo na kręcenie głupich filmików w stylu kopanie po jajach. Jackas itd. itd itd A dziewczyny wolą pokazać dupę niż robić. Pokolenie

Fajny podszyw a co do / Włąsnie uczycie się znajomości i kombinowania. Którego w normalnym państwie nie ma. Załatwianie pracy po znajomości weź się nie pogrążaj. ŻADNA powazna firma cię tak nie zatrudni czytaj abbott roche siemens ge philips itd itd Może LG w biskupicach podgórnych :) co najwyżej. Albo firmy prywatne. Żadna poważna korporacja.

i dlatego zapierdalasz za 3000, a do średniej krajowej dobijesz "jak Bóg pozwoli" oszczędzanie na ziemniakach jest efektem twoich mądrości życiowych i chybionych wyborów... ...pretensje miej do siebie, bo sam sobie pościeliłeś

jak byś dobrze poczytała to mam zamiar sie wynieśc z tego kraju na oddział szwajcarski lub AU. Niestety wciąż nie mam takiej propozycji. Jedynie ta Łódź mnie zastanawia... A jeśli doczytałaś że mam powyżej 3 tyś netto podstawy. To średnia krajowa to 2860 netto. Więc moja podstawa jest wyższa od średniej.

problem polega natym że ja nie muszę się starać o zatrudnienie... ale tego też nie będę wyjaśniał

Gość za 3000 wcale
nie byloby tak zle na poczatek. Nie chciejmy wszystkiego od razu i za wszelka cene. Cos trzeba zostwic na potem...

nie za wszelką cenę... powiedz to sponsorującym się studentkom dziennym :) Ostatnio gdzieś były wyniki że co 4 czy 5 ma sponsora.

Gość teresa lipowska
inzynier fajnie gadasz, zgadzam sie z toba

Gość nad morzem to były
zwyczajne "mewki" , teraz to "utrzymanki sponsorów". Jak zwał tak zwał. Upadek moralny jest powszechny

no i chuj że jest wyższa... odpowiada ci, bo zdajesz sobie sprawę, ze nie jesteś więcej wart... a nie jesteś wart, bo nie masz szkoły, kumpli, nie potrafisz sie sprzedać... bark ci polotu, przebojowosci, a twoje myslenie lawiruje miedzy kluczem nasadowym a prędkością internetu - czyli w ostatecznym rozrachunku nieistotnymi bzdetami, zarezerwowanymi dla uciurach w smarach mechaników i gimgównianej hołoty..

Gość do "\"
możesz trochę mniej agresywnie i wulgarnie?

Gość mialo byc do: \
po prostu

nie potrafię mniej wulgarnie

Gość oscnowecbiw
inzynier a po co ty tu z takim chamstwem i buractwem dyskutujesz? Atakuja cie niewiadomo za co. Widac, ze wiesz co jest w zyciu najwazniejsze i zachowaj to dla siebie, bo tym zawistnym gowniarzom i tak nie przetlumaczysz. Niech sobie mysla, ze pisownia i poprawna wymowa to podstawa, ze jak beda kogos poprawiac to "okaza swoja inteligencje" zaleczajac w ten sposob swoj kompleks, niech wierza, ze studia cos im dadza, ty wiesz swoje i rob swoje, a to jak cie tu potraktowali to juz tylko obraz terazniejszych neo tepakow czy jak to tam nazywasz. Maja wszystko na tacy, ale sa za glupi, zeby wyciagnac cos spoza tego co maja przed nochem. Wierza, ze komputery, internet im ulepszy zycie, a w rzeczywistosci to zabija im tylko szare komorki i okalecza nieswiadomie zamykajac im wiele mozliwosci do samoksztalcenia sie i zdobywania wiedzy wlasnorecznie, a nie w domu na dupie w necie

Gość Seba---,,,
do \ wypierdalaj ty ciulu jebany nudny jesteś jak flaki z olejem ciągle wstawiasz te same slogany sam jesteś nic nie wart mówię ci wypierdalaj z podskokach kutasie pierdolony

Gość ludzie ile macie jeszcze
w sobie pary na te kłótnie nocne. gdzie Polaków trzech tam cztery zdania. Idźcie już spać i wyciszcie się przed snem- dobranoc!

he ? Jesli byś jakie kolwiek pojęcie o życiu wiedziała byś że pracownik etatowy dostaje ochłapy. Najwięcej zarabiają lekarze, dentyści itp. Potem handlowcy, a potem dopiero informatycy, technicy itd. I wybacz jeśli nie wyjechałem na zwymak zapierdalać na budowie itd. Nie mam aspektów robić szefowi loda byle by być asystentką, I szary człowiek na etacie nie zarabia > 5 tyś netto. Bo w polsce panuje mode nie musi.kierownikiem itd. TO uważam swoje wybory za słuszne. I nie uważam je za małoistotne bzdety i smary.

Gość Morfen
Do inzynier serwisowy//zabloksad Stary nie przejmuj sie ta osoba z jakze wyszukanym oryginalnym nikiem "\". MI sie tez dostalo za ortografie na moich postach! Niektore zakompleksione osoby na forum nauczyly sie poprawnej polszczyzny w podstawowce i juz im sie wydaje, ze wszystkich moga oceniac z gory. Czlowieku "\"idz sie wyspij i ucz dzieci poprawnej pisowni a nie d... zawracasz inzynierom na forum. My rozwiazujemy problemy o ktorych Ty nie masz pojecia , ze istnieja. Dodam jeszcze, ze niektorzy z nas przy codzinnej pracy w innym jezyku, maj czasem problem z poprawnym wyslawianiem sie w jezyku ojczystym. No ale jak pewnie zaraz uslysze od "\" ze to nie prawda bo jestem i tak analfabeta. Wiec FU.

znajdźcie mi ten film i ide spać... Było dziś na demotach lub wiocha i chcę dodac do ulubionych. Ojciec zadzwonił do radia żeby zrobić córce psikusa. I dzwonią z tego radia zamówić niby opiekunkę do dziecka a córeczka robi troszkę w innej branży.

Gość oscnowecbiw
osoba kryjaca sie pod / ma wyprany mozdzek przez zbyt dlugie przesiadywanie przed monitorem, brak swiezego powietrza i skutkiem tego przepelniona agresja. Wyjdz, pobiegaj to ci przejdzie.

...z ciebie zresztą też:classic_cool: