Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika 22 latandjdnjdnjnjncj

macałam się z jakimś chlopakiem w tancu na dyskotece

Polecane posty

np. przytulałam sie do niego, raz nawet tak deliktanie podgryzlam jego platek ucha . To sie stalo w piatek i nie moge sobie tego wybaczyc, boje sie, ze znajomi to widzieli i uznaja mnie za dziwke :(

Jak sie pozbyc wyrzutow sumienia? Opowiedzialam to znajomej i ona powiedziala, ze to nic takiego, ze nie takie rzeczy ludzie robili.

Byłam niestety bardzo pijana i podcałowyłam go troche po szyi, strasznie zaluje, ze zrobilam cos takiego, nigdy mi sie nie zdarzylo.

Tego że pocałowałam go w szyje w tańcu jak bylismy przytuleni :( wiem, ze on sie spytal dlaczego go ugryzlam ? jestem tak zalosna osoba ze nie chce mi sie zyc. bardzo przezywam tę sytuację, już od piatku nie wychodze z domu :(

no podobal Ci sie poprostu. jak jestes singlem to moim zdaniem nie ma czego sie wstydzic :*

z tego co widzę to masz 22 lata i chyba musisz zrobic sobie jakies wspomnienia. co bedziesz przytulać sie i całowac w dyskotekach jak bedziesz miala 40 lat??

Dziękuje Wam bardzo za wyrażenie swojej opini, która jest dla mnie abrdzo ważna. Czyli nie uważacie, że zrobiłam aż tak bardzo źle, że tak tańczyłam ( przytulanie, mocniejsze uściski,itp)z tym chłopakiem i to że go w tańcu pocałowałam w szyje ?

Gość jaka dziewica z ciebie hahahah
piszesz ze tanczylas z kolesiem nowo poznanym, poprzytulalas sie w tancu, pocalowalas go dla zabawy w szyje i jestes z tego powodu dziwką ? 🖐️

no pewnie ze nic zlego nie zrobilas. kazdy chce troche poszalec. a myslisz ze ten chlopak ma wyzuty ze tanczyl w ten sposob z Toba? to nic zlego i jest dla ludzi! a krepowalabys sie tanczyc tak ze swoim facetem?

masz wyzuty co pomyslal.. a co Cie to yteraz juz obchodzi tak szczerze? nie ma go i bardzo malo prawdopodobne ze go spotkasz. nie zrobilas nic co mogloby uwlaczyc Twojej osobie i sprawic ze mialabys opinie dziwki :)