Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary człowiek i moze

jak rozstaliscie sie z kochanką ?

Polecane posty

jak w temacie czy jest ktos kto rozstał sie z kochanka -kochankiem i utrzymuje kontakt na poziomie przyjaciel-przyjaciółka?

Gość wrtwt4t5t456t
Nie ma takiej możliwości, by z kochanka utrzymywać kontakt na stopie przyjaźni, bo to nie przyjaźń zbudowała tą relacje, ale seks, erotyzm, fizyczność. Kochanka/kochanek zawsze pozostanie osobą, z którą zawsze w razie potrzeby można się poseksić, a nie na tym polega przyjaźń. Przyjaciela ma się w żonie/mężu, ale nie w kochance/kochanku. Z kochankami się kończy znajomość, a nie „zaprzyjaźnia.

więc przyjaciela mozna miec w zonie powiadasz? to w takim razie kto sie przyjaźni z żoną po rozwodzie?

Gość klapouchy potwor
miedzy roznymi ludzmi zachodza rozne relacje,nie nozna stwierdzic ze kochanka nie moze byc przyjaciolka

Gość klapouchy potwor
miedzy roznymi ludzmi zachodza rozne relacje,nie nozna stwierdzic ze kochanka nie moze byc przyjaciolka

[zgłoś do usunięcia] Pomarańczowy wiadomo kto Kochanie, nie połykasz więc musimy się rozstać. Możesz mi wysłać świątecznego emalia x Kochanie masz takiego pytona że rozwala mi migdałki:classic_cool: od tyłu też!!!!😭 To niszczące uczucie😭

v34 [zgłoś do usunięcia] Pomarańczowy wiadomo kto Kochanie, nie połykasz więc musimy się rozstać. Możesz mi wysłać świątecznego emalia x Kochanie masz takiego pytona że rozwala mi migdałki od tyłu też!!!! To niszczące uczucie Wiesz, że to nieładnie mówić z pełnymi ustami ? ;)

ale wam sie pikoli. nie macie nic madrego do powiedzenia to nie gadajcie po co powietrze smrodzić

Dobra powaznie...Jak mi się znudził to znikam bez słowa, jak wkurwił mówie "nie Ty to inny" :classic_cool:🖐️ kazde pitolenie przedłuza agonię:P

Gość Ona niewierna żona
Do Autora Miałam dwóch jednego w realu przez 1 m-c zwiał po tym jak się zorientował ze mi za bardzo zależy. Dzwoniłam do niego jeszcze przez dwa lata ja on w czasie tego czasu zadzwonił 2 razy raz na moje urodziny, raz po pijaku. Już nie dzwonie po tym jak usłyszałam, że wciąż mieszam mu w życiu, a przecież to miał być tylko kontakt ! Drugi romans był wirtualny trwał rok i on go zakończył. Czasem ja napisze do niego list - rzadko, on odpisuje jednym zdaniem, a na koniec dodaje powodzenia "życzę Ci byś poznała kogoś kogo szukasz". Wniosek: nie łudź się, że po będą chcieli wiedzieć co u Ciebie. Romans to trudna rola dla obojga, po zostają tylko wspomnienia i te dobre i te złe. Pozdrawiam.

Gość klapouchy potwor
wirtualny to zaden romans,taka namiastka imitacji romansu ale dobry poczatek i podwaliny pod cos wiecej:-)

Mój po prostu przestał sie odzywać... nagle... dzieciak :-( Dopiero jak go przycisnęłam wyznał, że "Życie mu zawirowało" :-0 Mięczak. Zabrakło mu odwagi powiedzieć, że juz go nie kręcę i zwiał jak małolat. To jest chyba najgorsze z możliwych rozstań z kochankiem. Taka niewiedza i nadzieja, że "może się kochanka nie będzie pytać dlaczego zwiewam i nie bedę sie musiał tłumaczyć."

Gość kurka wodna *
jak powiedzialam otwarcie koniec, to zaczal grozic ze doniesie do meza itd. Nie bylo zaciekawie ,potrafil przyjechac do mnie do pracy, ale ja tez mialam na niego haka :D

Gość ja rozstalam sie z klasa
bo bylo juz tylko smutno i falszywie. Powiedzialam, ze to nasz ostatnie spotkanie, dziekuje mu za wszystko co mile i zeby juz sie ze mna nie kontaktowal. Probowal kilka razy, ale konkretnie dalam mu odczuc, ze nasza umowa byla inna. Od tej pory spokoj.

Gość bydgoszcz-anka hanka
A jak rozstac sie z kochankiem ktorego sie kocha ? Ale nie ma szans na bycie z nim ?

Najszybciej jak się da :-( Trzeba pamiętać, że w kochankach nie można sie zakochiwać. Taki jest warunek, który ustalam z kochankiem juz na początku.

Tak ale to trwa juz ponad rok i jest coraz gorzej . Nie tylko z mojej strony .

bydgoszcz-anka hanka A jak rozstac sie z kochankiem ktorego sie kocha ? Ale nie ma szans na bycie z nim ? x moze warto przemyslec czy ta miłosc cie buduje czy wyniszcza?:) Jesli to drugie robi się klasyczne cięcie chirurgiczne ;)

Buduje i wyniszcza . Tyle skrajnych emocji ze sobie z tym nie radze :(

Ja tak . On nie .

czyli wyniszcza...wpadasz w hustawkę nastroju :) jesli tego nie przerwiesz to wróze ci marny koniec ;)

Żaadne trudne:) ciecie nie jest trudne ale podjecie decyzji ;) kwestia tego aby odpowiedziała sobie na pytanie co jej ten zwiazek daje lub czego przez to nie ma :P

Tak ciecie, ale chodzi mi o to, że skoro on nie jest w zwiazku i ona tego cięcia dokona to moze jej nie dać spokoju, skoro też zaczyna sie angażować. Bez sensu. W ogóle ja wyznaję zasadę, ze jesli kochanek to tylko mężczyzna w związku. Czuję się wtedy w miarę bezpiecznie.

Negatywne emocje pojawiaja sie glownie z powodou mojego ograniczenia czasowego, , chcialabym spedzac z nim wiecej czasu . Byc nie tylko w nocy ale i budzic sie rano obok i spedzac ze nim wiecej czasu . Nie mam tez prawa mu czegokolwiek zabraniac i boje sie ze ktoregos dnia powie mi: fajnie bylo ale sie skonczylo . Mam kogos :( Wiec jest tez zazdrosc . W sumie bezsensu . Nawet nie mam do niej prawa . Poza tym wszytskim jest idealnie .

podstawowe pytanie:) co ten układ ma jej dac?? złosc frustracje, irytacje, szarpanine?? czy wytchnienie i dobrą zabawe?:P

Gość Niegrzeczny00
v34 gadasz jak facet :p kobiety właśnie nie potrafią się zdecydować, myślą, zastanawiają się, rozważają, nie wiedzą czego chcą :) a nie "cięcie chirurgiczne"...