Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apatia_2

Pomoc w urządzeniu Kuchni

Polecane posty

Gość apatia_2

Pomieszczenie 5m2 . jakie zestaw kolorów polecacie ? poczestujcie jakimiś linkami do płytek, mebli kuchennych. Pora wyremontować nore. Co zrobić z durnym mężem, żeby ruszył swoje dupsko sprzed telewizora i zabrał się za robote? Na ekipe remontową nas nie stać :((

Gość to nie prowo, to życie:O
zrób jak w tej reklamie. psa i kota zamknij w kuchni a reszta się sama dokona :P i wyjścia nie będzie tylko remont:P

Gość apatia_2
http://www.tuplytki.pl/72422,kuchnia-ceramika-paradyz-vermilia co sadzicie o tej kolekcji ? . Znacie jakieś podobne płytki ? najlepiej tańsze. Myślałam o połączeniu fioletu z szarym tylko jakie meble ? do zestawu tych kolorów

Gość trotyl_na_pokladzie
nie znam sie na płytkach, ale fiolet w polaczeniu z szarym wygląda mdło. I co może jeszcze czarna podloga ? O zgrozo

Gość wedrowniczkaa
zaglądnij sobie na strony ludzi zajmujących się aranżacją. fajne projekty ma n-design, zarówno na stronie jak i na profilu fejsbukowym, zawsze można znaleźć jakąś inspirację :)

na takiej malej powierzchni dala bym biale kafelki typu cegielki,biale lustrzane mebelki plus czarny blat..na podlodze rowniez biale kafelki...pieknie przy tym beda sie komponowac czerwone dodatki typu ekspres do kawy ..dywanik przy zlewie,czerwone sciereczki do naczyn,czerwona patera na owoce na blacie..

Gość dariaa2
Mam fioletowe kafle w łazience ale spokojnie można je położyć w kuchni. Radze jednak nie przesadzać w małej kuchni i posłuchać miałczydełki ;-)

Gość apatia_2
Super :)) dziękuje za rady

Gość ammano
lepiej rzuć sie z mostu idiotko jak nie potrafisz nawet kafelków wybrać do kuchni. Nie dziwne, że mąż sie toba nie interesuje nudziaro

Gość ghrrrrrrr
mam podobnej wielkości kuchnię i również niedługo ruszamy z remontem, mam projekt kuchni, meble będą robione na zamówienie ale jeszcze nie wiem jakie kolory wybrać, myślałam o czarnych meblach i intensywnie niebieskich kafelkach ale nie wiem czy to nie będzie za ciemno na tak małą kuchnię

Gość mąż i ojciec trojga dzieci
Właśnie. Jedyne co potrafisz to stać przy garach i zarobić te 1300 zł i chodzisz dumna jak paw po mieszkaniu. Zastanów się nad soba a poźniej krytykuj

Gość apatia_2
Nie zarabiam 1300zł . Gdybym tyle zarabiała nie stać by mnie było utrzymywać podobnego darmozjada do ciebie

Gość littlekasia
Ty gburze!! Jak możesz komuś wypominać, że zarabia 1300 zł i nazywać do darmozjadem!! Tacy jak Ty bronią takich jak on i dlatego tak sie unosusz. Morał z tego taki każdy facet to darmozjad!!!! Jesteście leniwi i nawet kobiecie przy remoncie nie pomożecie, a każdy z was chce tylko seksu i obiad, zwierzeta a nie ludzie, zero wyrozumiałości!!!

Gość normalny_men
zastanow sie czy warto marnowac sobie życie z kimś takim toss21@poczta.fm Wyślesz mi fotke ?

Gość mam pomysł
to małe pomieszczenie, więc zrób sobie jasną kuchnię, np. w stylu skandynawskim: - np. białe szafki, blaty z litego drewna w kolorze bukowym (podobne kuchnie masz np. w ikei), - styl skandynawski może być trochę surowy ale ociepl go dodatkami typu doniczki z kwiatami, ściereczki, pojemniki z czymś (makaronem, kawą, ciastkami), - spraw zeby dodatki sprawiły, że kuchnia będzie "żyła", a nie była tylko częścią wystroju mieszkania. - podłogę zrobiłabym albo z drewna łatwozmywalnego albo z jasnych płytek