Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziękuje wam Kafeterianiie

Dokładnie rok temu weszłam na KAfe i to odmieniło moje życie - SERIO!

Polecane posty

Nie chce pisać pod swoim czarnym nickiem. Dokładnie rok temu weszłam na Kafe i od tego czasu dużo się zmieniło. Udzielałam się w kilku wątkach motywacyjnych (dot. odchudzania, oszczędzania) ale nie tylko... Od tego czasu schudłam 10kg i trzymam wagę od 6 miesięcy. Zmieniłam fryzurę, wybieliłam zęby, zaczęłam ćwiczyć, malować się, zdrowo odżywiać, i uczyć się angielskiego, a także oszczędzać. Wszyscy mi mówią że wypiękniałam i świetnie wyglądam! Oszczędziłam ładną sumkę i o wiele pewniej się czuję z moim angielskim ;) DZIĘKUJĘ WAM!

Gość kafe kafe123
a ja pierwsze co robie po przebudzeniu to ...nie nie drodzy moi nie wchodze na facebooka (nawet nie mam jeszcze założonego) ...otwieram forum kafeterii:) fajnie ze jestescie.

Ja mam FB ale zadko wchodzę natomiast moje motywacyjne wątki koniecznie - kocham KAfe ;) A najwięcej mi dały uszczypliwe ale szczere komentarze - np. "nie marudz - tylko coś z tym zrób" albo "pewnie ejstes pasztet i tak zostanie jak doopy nie ruszysz" hehehe to mi dało kopniaka ;)

3 lata i też wiele mi dało bycie tu, teraz jestem gościnnie od tygodnia, wcześniej pół roku mnie nie było, tzn. zaglądałam aby czasami w autobusie...

Wszystko może nam dać jakies plusy - wiekszosc osob tutaj twierdzi ze marnuja swoj czas- ja nie- KAfe dała mi nowe spojrzenie na swiat i nowe życie ;)

Gość anty kafe kafe anty
nie kazdego stac na wybielanie zebow i ang i jeszcze spora sumke odlozyc... godne podziwy albo mieszkasz z rodzicami bo osoby ktore placa kredyty mieszkaniowe moga pomarzyc o wybielaniu zebach i nauka ang np taka rzeczywistosc ciesze sie ze Ci sie udało :*

zęby wybieliłam białą perłą z apteki - na Allegro zestaw kosztuje ok 50 zł i mi pięknie wybielił zęby Angielskiego uczyłam się sama!!! Bez szkoły!!! Właśnie o to chodzi że tu mnie zmotywowali że jak się chce to się ma! Są strony z lekcjami za darmo - można oglądać filmy po angielsku, ja np. jak sprzątam to włączam film po angielsku i słucham - oglądam te same filmy i zapamiętuje całe sekwencje.

Gość vfgbhnjmk,l.;,kmjnhygrvfd
dokładnie. ja wybielalam zeby paskami wybielajacymi z rossmana za ok 70 zł

kurde ale KAfeterianki są pełne jadu - jeżeli komuś coś wyszło to na pewno ma bogatych rodziców albo męża albo sponsora, jak napisze się cos pozytywnego to od razu "kryptoreklama" - ludzie czemu w was tyle pesymizmu? wątek jest w 100% prawdziwy,

Gość Ja też przegrałam
z kredensem :(