Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaVitaEsBellaaaaaa

POWIEDZIAŁAM FACETOWI ŻE GO KOCHAM A ON NIC... CO TO OZNACZA?

Polecane posty

Gość LaVitaEsBellaaaaaa

Jestem bardzo wstydliwą dziewczyną, jestem z moim chłopakiem ponad pół roku mam 20 lat on 30, poczulam to do niego i napisałam mu kocham cie na plecach bo wstydzilam sie mu powiedziec prosto w twarz, wiem ze zachowalam sie jak dziecko ale naprawde ciezko mi wyrazac swoje uczucia, mój partner na to nic tylko napisał że podoba mu się ten ,,tatuaż,, na plecach, tak to nazwał... Co ja mam etraz myślec? ja mysle na powaznie o nim czuje to a on taki tekst, jak myslicie co on czuje?

Gość nwjwdn
hm, my tego nie wiemy. Między wami jest spora różnica wieku. Czy on traktuje Cię poważnie? Przedstawił znajomym? Może też jest wstydliwy i nic nie powiedział. Ale skoro napisałaś że go kochasz to nie wiem czemu nie zareagował. Może chodzi mu tylko o jedno? Bo, że jest aż tak głupi i nie załapał o co chodzi nie sądzę. A tak w ogóle ja też jestem nieśmiała, ale po pół roku jak znasz chłopaka to już nie powinnaś się go wstydzić. Chyba się z nim obyłaś. Może lepiej było mu powiedzieć prosto w twarz co czujesz i oczekiwać jego reakcji?