Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfetca

Serce jest jedno a nie dwa.

Polecane posty

Gość Perfetca

Witam. Powiem od poczatku wszystko. bylam z chlopakiem prawie 5 lat , 2 tygdonie temu sie rozstalismy poniewaz on od dluuugiego czasu spedzal po kilkanascie godzin przed kompem , jakby mnie nie bylo obok, zero rozmowy zero czulosci zero czegokolwiek.. mialam dosc, jakies 3 miesiace temu poznalam zajebistego faceta, i jeszcze bedac z tamtym pisalam z nim, powodem bylo to ze ciagle czegos mi brakowalo. teraz gdy sie rozstalismy , zaczelam sie spotykac z tym nowym.. Moj byly nie wie o tym , ale gdy dotarlo do niego ze to koniec na powaznie, zaczal sie starac jak szalony, nalegal na spotkanie , ok spotkalam sie.. plakal mi przez 3 godziny jak dziecko ( po kim jak po kim ale po nim bym sie w zyciu tego nie spodziewala) na kolanach blagal mnie o sznase. wyslal mi 20 róż pocztą do domu z liscikiem. Kocham go, nie przestalam , ale on juz nie raz obiecywal zmiane ze skonczy z ta gra i nic nie bylo.. a ten drugi hmm postanowilam ze mozna sprobowac cos, chociaz sprobowac.. jak sie uda to bedziemy szczesliwi , jak nie zostaniemy przyjaciolmi i zycie bedzie sie dalej toczylo - to jego slowa. mam taki metlik w glowie.. czy warto 5 raz wchodzic w to samo i uwierzyc w zmiane? czy lepiej sprobowac zaczac cos nowego? przeciez jak jestesmy sobie pisani nawet za jakis czas wszystko sie ulozy...

Gość wiciadred
nie lepiej trzymac sie jednego tematu? widze ze poraz kolejny piszesz o tym samym, ale nieco inaczej.. po co?

Gość kłapie jadaczką
serce jest jedno ale pojemność sporą posiada :)

Gość Perfetca
dlatego ze wtedy zastanawialam sie czy sie rozstac, teraz juz to zrobilam , i nigdy nie spodziewalabym sie takiej reakcji. mam cholerny metlik w glowie :(