Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o tym sadzicie?????Przsada?

Jak najgorzej mówią do was wasi meżowie w trakcie kłótni?

Polecane posty

Ostatnio mąż do mnie powiedział " zamknij się" albo "przestań pier....dolic" "siedź cicho" do tego słowo "kurvva" jako przerywnik w wypowiedzi (nie na mnie) ... Nie wiem już co mam myśleć... Do kumpli tak nie mówi a do mnie? Porażka, poradzcie coś :o

Gość szzsdy
dziwi mnie to że jeszcze pytasz...oczywiscie że przesada,nie szanuje cię,odzywki jak do psa

Gość GaryŁeber
rozwiedź się. albo przestań jęczeć

Powiedział tak kilka razy... może zacznę tak do niego mówić zeby zobaczył jak to jest - bo rozmowy nie skutkują...

Gość krolestwo krola krolow
a wy to co takie swiete? bez przesady !!! nikt was nie wyzywa od dziwek i kurew tylko uzywa takiego slownictwa w trakcie wypowiadania swoich argumentow! wiecie czy nie to pomaga wyrzucic z siebie swoje emocje! wiec nie czepiajcie sie slow a robcie cos zeby tych klotni nie bylo bo nie obrazajac nikogo 65% klotni wynika z winy kobiet :D:D:D

Gość ghrrrrrrr
Raz się zdarzyło, że mój facet do mnie coś powiedział niezbyt miłego ale nie pamiętam już co to było i nie ma sensu tego sobie przypominać. Ja raz do niego powiedziałam "wal się". Za te słowa siebie przeprosiliśmy i staramy się więcej do siebie tak nie mówić bo to nie jest dobre, jakbym słyszała takie słowa od swojego faceta przy każdej kłótni to długo mój związek by nie potrwał

moj to chyba do mnie jakos w klotni zle nie mowi, przynajmniej nie pamietam nic obrazliwego.. za to ja :D.. to juz inna bajka

Gość szzsdy
Uważam że jak ja kogoś szanuje to on mnie też powinien a wyzywanie od od dziwek czy kurew to już dno,mąż nie ma do niej za grosz szacunku

Gość marika jak z tymi tabletkami?
zalatwilas?

Gość kozak27
mój też ostatnio powiedział do mnie?zamknij sie"za co 2 dni z nim nie rozmawiałam kompletnie a on chodził struty jak pies i potem mnie błagał o wybaczenie

ale nie wyzywa od dziwek, kurew - tego bym nie zniosła i to by znaczyło koniec. Kilka razy powiedział "zamknij się" "przestanń pieerdolic"

Gość sdfghnbertjmn
musicie porozmawiac bo bedzie gorzej

Gość Olunia432423
"Ty kurwo stara"