Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh,valerie.

obsesja na punkcie bylych partnerow seksualnych

Polecane posty

Gość oh,valerie.

no niestety moj obecny ja ma, jestesmy ze soba rok, a on czesto wraca do tego tematu, wypytuje o szczegoly, ja juz mam tego dosyc, i tak duzo mu powiedzialam (bez sciemniania, bo i nie mam sie czego wstydzic), ale on chce znac szczegoly, krepujace dla mnie i krew mnie zalewa od tego tematu. oczywiscie przyznal, ze ma z tym problem.

Gość Liiiiiiza
Nie mów mu szczegółów bo bedzie jeszcze gorzej. Zadreczy sie. Powiedz ze to zamkniety rozdzial i koniec.

Gość oh,valerie.
nie i dodatkowo z tego co mowil wynika,ze ma wieksze doswiadczenie niz ja. chyba,ze sciemnia. ale prawiczkiem nie byl na bank.

Gość Liiiiiiza
Pfff no to ładnie. Sam nie byl swięty a o ciebie jest zazdrosny ?! TYPOWE, samce.

Gość Liiiiiiza
Uwielbiam być posuwana w dupę. :)

Gość oh,valerie.
mowilam...jak grochem o sciane. bo on MUSI wiedziec, bo psychika. ja tego typu pytan mu nie zadaje, bo obawiam sie,ze moja psychika nie chcialaby wiedziec. po co mam sie zadreczac? niestety, on nie moze wyjsc z takiego zalozenia...

Gość Liiiiiiza
Oho jakiś samiec sie odezwal wyzej. :) pozdro

Gość Liiiiiiza
A co on chce wiedziec ? co najbardziej go interesuje ?

Gość oh,valerie.
czy byli dobrzy czy mialam orgazmy czy mieli sie czym pochwalic (eufemizm) czy uprawialam seks: oralny, analny itp. itd., cala gama pytan. o niektore rzeczy pytal pare razy jakby chcial mnie przylapac na klamstwie...

Gość moim zdaniem........
nie ma prawa oczekiwać, że mu o wszystkim powiesz... to zależy od Ciebie, ale moim zdaniem wiedza dokładniejsza niż to, że nie jesteś dziewicą, nie jest facetowi potrzebna.

Gość oh,valerie.
tak samo uwazam i to nie dlatego, ze mam wstydliwa przeszlosc, bo mialam dlugi czas kiedy w ogole nie uprawialam seksu, ale dlatego, ze to niszczy zwiazek, nie wiem dlaczego on chce wiedziec ile razy i w jakich pozycjach uprawialam seks z bylymi partnerami, co mu to daje? najgorsze,ze zadna rozmowa nie pomaga, bo kiedy odmawiam odpowiedzi on sie oburza, ze odmawiam szczerosci (!) a szczerosc musi byc w zwiazku-pokretna logika.

Gość Liiiiiiza
Najpierw chce szczerosci a potem bedzie burza.. albo on ma kompleksy albo klamal i nie mial nigdy partnerki seksualnej albo ma podejcie na zasadzie - facet moze robic co chce ale kobieta ma sie szanowac - dziewica to podstawa !

Gość oh,valerie.
na pewno mial, z racji wieku i dlugiego poprzedniego zwiazku ale za reszte o ktorych opowiadal reki sobie uciac nie dam, bo z czegos te kompleksy musza sie brac. czasami jestem tak sfrustrowana, ze mam ochote mu nasciemniac,ze mialam dziesieciu, ze uprawialam kazdy rodzaj seksu i czy teraz jest zadowolony bo widze,ze do tego zmierza.

Gość a do analu mu sie
przyznalas?

Gość Wiedźma Hogata
Sprawa jest prosta. ustal z nim, ze rozmawiacie na ten temat ostatni raz. pozwól zadac sobie np. 10 pytań. odpowiedz na nie i nie wracajcie do tego nigdy więcej.

Gość facet ma prawo o to pytac
i juz

Gość powiedz mu, że brałaś udział
w bunga-bunga, zorganizowanym przez miejscowego polityka trzy lata temu podaj mu trochę wymyślonych pikantnych szczegółów jak uwierzy roześmiej się mu w twarz, że przecież to chciał usłyszeć, ale to taki żart jak nie uwierzy powiedz, że musisz wymyślać, bo nie masz ostrych przeżyć ale jeśli chce od Ciebie takie usłyszeć to dla niego możesz wymyślać, oczywiście z miłości

Gość tuterrin gg
ale jesli chce wiedziec to czemu masz mu nie powiedziec ja swoja wypytalem o wszystkie szczegoly bo mnie to nakreca i tyle

Gość ja tez lubie partnerke
o to pytac

Gość oh,valerie.
jezeli pyta sie o to, zeby sie nakrecic (zabawne, ale znam taki przypadek, moja kolezanka wypytywala faceta o szczegoly, sama z zerowym doswiadczeniem, i to ja nakrecalo, na zasadzie "oo, ja tez tak chce") to luuuz, ale on pyta i pozniej sie doluje z tego powodu. 'a do analu mu sie przyznalas?' nie mialam do czego sie przyznawac, w sumie grubianskie pytanie, ale to anonimowe forum, pozdrawiam obsesyjnych przeciwnikow tej formy seksu :D zab-x MA, tylko trzeba zrobic tak jak mowi Wiedzma Hogata, bardzo dobry pomysl. Jezeli nie wypali to moze faktycznie okazac sie,ze bedzie bye-bye. Ale tego wolalabym uniknac. 'powiedz mu, że brałaś udział w bunga-bunga,' slowo daje,ze czasami mam ochote mu tak powiedziec.

Gość a seks bez zwiazku ci
sie wczesniej zdarzyl?

Gość oh,valerie.
co to znaczy bez zwiazku? bo jezeli byl to ktos z kim spotykalam sie kilka miesiecy (czego zwiazkiem nie nazwe) ale nie wyszlo to tak. jezeli chodzi o typowe jednonocne przygody to stanowczo nie akceptuje takich rzeczy.