Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serebro

Ankieta dla mężczyzn! Tylko i wyłacznie! Proszę o wypełnienie! Dziękuje!

Polecane posty

Gość Serebro

1. Wymień 5 pozycji seksualnych z książki Kamasutra. 2. Wasza ulubiona pozycja seksualna. Dlaczego właśnie ona? 3. Kto z was miał w łóżku dziewicę? 4. Dlaczego faceci nie lubią się przyznać że nie cierpią dziewczyn dziwek tzw. puszczalskich? 5. Co was mężczyzn kręci w kobietach? 6. Jaka wedlug was powinna być kobieta w łóżku? 7. Czy lubicie jak kobieta jest wydepilowana w miejscach intymnych? 8. Dlaczego według was kobiety nie lubią seksu analnego? Jaka jest temu przyczyna? 9. Wolicie starsze czy młodsze w łóżku? 10. Po czym poznać ze facet zabujał się tak na serio w kobiecie? 11. Czy kobieta w ciąży według was jest atrakcyjna. I można się z nią kochać? Czekam na odpowiedzi. Z góry dziekuje.

Gość Serebro
wypełnij kochanie co chcesz wzamian

Gość facet v 1.0.0
1. Wymień 5 pozycji seksualnych z książki Kamasutra. Nie znam 2. Wasza ulubiona pozycja seksualna. Dlaczego właśnie ona? Od tylu bo lubie dominowac 3. Kto z was miał w łóżku dziewicę? wymarly dawno temu 4. Dlaczego faceci nie lubią się przyznać że nie cierpią dziewczyn dziwek tzw. puszczalskich? a chuj wie 5. Co was mężczyzn kręci w kobietach? wielkie cyce 6. Jaka wedlug was powinna być kobieta w łóżku? wyuzdana 7. Czy lubicie jak kobieta jest wydepilowana w miejscach intymnych? tak, bobra nie lize 8. Dlaczego według was kobiety nie lubią seksu analnego? Jaka jest temu przyczyna? bo sa glupie 9. Wolicie starsze czy młodsze w łóżku? mlodsze 10. Po czym poznać ze facet zabujał się tak na serio w kobiecie? a chuj wie 11. Czy kobieta w ciąży według was jest atrakcyjna. I można się z nią kochać? nie pukam wielorybow.

1. "kłódki", "małpy", "na krzyż", "czarodziejska góra", "fotel" 2. Najlepsza to zdecydowanie "na krzyż" 3. Miałem 2 4. Bo faceci tak nie uważają 5. drapieżność i dzikość 6. Ruchliwa, odważna i wychodząc z propozycjami 7. Oczywiście 8. Bo je to brzydzi 9. Nie ma reguły 10. Jak odpisuje na smsy więcej niż jednym zdaniem:) 11. Tak jest atrakcyjna i można się z nią kochać

1. Wymień 5 pozycji seksualnych z książki Kamasutra. - ale po co wymieniać ? Sorry nie widzę sensu 2. Wasza ulubiona pozycja seksualna. Dlaczego właśnie ona? - od tyłu, widzę partnerkę, widzę co robię, jest fajnie uległa. 3. Kto z was miał w łóżku dziewicę? - nie wiem kto miał. Ja miałem. 4. Dlaczego faceci nie lubią się przyznać że nie cierpią dziewczyn dziwek tzw. puszczalskich? - nie rozumiem pytania. A skąd wiesz że nie cierpią ? 5. Co was mężczyzn kręci w kobietach? - Dużo by pisać, w skrócie: wygląd, inteligencja. 6. Jaka wedlug was powinna być kobieta w łóżku? - powinna być jak dzika kotka, drapieżna, dzika, nieokiełznana, spontaniczna, prawdziwa 7. Czy lubicie jak kobieta jest wydepilowana w miejscach intymnych? - tak, wtedy minetka jest czystą przyjemnością, choć paseczek też jest podniecający. 8. Dlaczego według was kobiety nie lubią seksu analnego? Jaka jest temu przyczyna? - a nie lubią? Niektóre lubią inne nie. Przyczyn tyle ile kobiet. Bo im to nie sprawia radochy. 9. Wolicie starsze czy młodsze w łóżku? - chyba bez różnicy 10. Po czym poznać ze facet zabujał się tak na serio w kobiecie? - hmm czasami to widać od razu czasami nie:) 11. Czy kobieta w ciąży według was jest atrakcyjna. I można się z nią kochać? - oczywiście że jest atrakcyjna a seks może być tak samo dobry. To nie kwestia ciąży tylko kobiety. Czekam na odpowiedzi. Z góry dziekuje.

Gość Serebro
Dziękuje mili panowie za wypełnienie ankiety w ten nudny dzień.

Gość Maria Józefina Klemęs
wkładasz stopę w od.byt partnera a on trzyma buzię na kłódkę

Gość krakowmlody
1. Nie znam 2. Na jeźdźca bo lubię jednocześnie czuć ciężar kobiety, jej biodra, pupę, móc ssać piersi. Kontakt jest bardzo silny i intymny w tej pozycji. 3. Nie miałem...niestety. 4. Nie toleruję tego gdy jestem w związku tzn. gdy dziewczyna mnie zdradza, ale jak obce dziewczyny są puszczalskie to mało mnie to obchodzi co robią. 5. Zmysłowość, zamiłowanie do przyjemności, nieśmiałość, wrażliwość i wyrozumiałość 6. Poddawać się sugestiom mężczyzny, stawiać jego potrzeby ponad swoje, być uległa 7. Obojętne mi to, ważna jest higiena i zdrowie 8. Nie uważam, że kobiety nie lubią seksu analnego. O***t nie jest naturalnie przystosowany do seksu, więc być może bierze się to z tego, że istnieje przekonanie, iż jest zawsze bolesny, a przyjemny tylko dla faceta. 9. Obojętne. Miałem starsze i miałem młodsze. Jedne i drugie mają dobre i złe strony. :) 10. Dzwoni do niej ciągle, pisze, jest zazdrosny i mega zaborczy, ciągle chce się z kobietą widzieć, rozpieszcza ją i się nią opiekuje 11. Nie wiem ciężko mi powiedzieć, gdyż nie miałem takiej sytuacji a kobiety w ciąży mnie w ogóle nie pociągają mimo, że mogą być zadbane i ładne.