Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elektryczny pastuch

Chyba wpadłem

Polecane posty

Gość zanetkaa93
To jeśli myślisz że związek z nią byłby fajny to powiedz jej to i po problemie :) Na pewno cię nie wysmieje :) Powodzenia

Gość cskhfbqfkf
Myslę elekrtyczny, że powienieneś dac jej spokój i nie blokować jej szansy na normalnego faceta, który ją pokocha, bo to nie fair. Ona mogłaby być teraz szczęśliwa z kochającym ją na maksa facetem, który by nie wypisywał na forum o posuwających ją facetach itd. Daj jej wolność i szanse na kochającego mężczyznę.

Gość elektryczny pastuch
No teraz już chyba trochę przesadzacie, nigdy nie pomyślałem o niej jak o dziwce, czy szmacie, przeciwnie. Nigdy nie nazwałem jej nawet laską, czy dupą. Napisałem o posuwaniu, bo chciałem oddać jakie to byłoby dla mnie bolesne. Nie chodzi mi tylko o seks przecież, pisałem już o tym.

Gość Julittaa
Elektryczny, ile masz lat ?

Gość elektryczny pastuch
Teoretycznie napisałem o tych facetach. Po prostu jestem zazdrosny i tyle. Bardzo ją szanuję, bo przede wszystkim ona szanuje siebie.

Gość elektryczny pastuch
24, ona 22

Gość cskhfbqfkf
Oj Elektryczny, jestes po prostu głupi i nie ma co się tu nad tym rozwodzić, mija Cię coś cudownego, ale cóż...każdy sam jest odpowiedzialny za swoje życie, a im dłużej się zastanawiasz tym ona bardziej się oddala. Obudzisz się z ręką w nocniku i tyle, no ale trudno nie Ty jeden jesteś takim facetem, mój brat do dzisiaj rozpacza nad stratą swojej ukochanej, ale co tu dużo mówić...był tchórzem tak jak Ty i teraz jest już za póżno, jest sam.

Gość Kolorado City
no ona to sie strasznie szanuje haha :D

Gość cskhfbqfkf
No w sumie coś w tym jest, dlaczego skoro jest taka szanująca się, to Cię w dupę nie kopnie?

Gość Julittaa
My to napisalismy na podstawie tego jak Ty piszesz. To wyglada tak, chce ja bo ona mi daje to ..to i jeszcze to.. a ja to tylko boje sie zeby nikt jej nie mial. Ciebie kreci cos takiego jak wladza nad jej cialem...nikt jej nie mia, bylem pierwszy, ona sie szanuje, chce ja, nikt wiecej nie bedzie jej mial...to nie jest opis milosci tylko wladzy i posiadania.

Gość elektryczny pastuch
No tego się właśnie obawiam, że ją stracę, że kogoś pozna, zapomni o mnie. Szkoda, że to wszystko się tak zaczęło. Nie powinno się zaczynać związków w ten sposób.

Gość yvhjuyghuiytgu
Kolorado City Zazdrość aż bucha z Twych postów:P ­ Co do tematu...dla mnie jest po ptokach, możesz spróbować, ale musisz być na maksa pewny i musisz mieć wolę walki o związek. U niej mechanizmy obronne zaszły prawdopodobnie za daleko, być może nie tylko wobec Ciebie (innymi słowy z fajnej dziewuszki mogłeś zrobić zimną flądrę). Ona wpakowała się w to mając nadzieję, uczucia, ale z czasem uniewrażliwiła i szczerze wątpię udało się w niej coś obudzić z powrotem. Nie dałeś jej podstaw nigdy by Ci zaufać, dwóch lat braku zaufania raczej się nie nadrobi. Ale kto wie.

Gość elektryczny pastuch
A czemu ma mnie kopnąć w dupę? Czy naprawdę uważacie, że seks jest zarezerwowany tylko dla par? To jak dziewczyna uprawia seks w związku, w którym jest poniżana, wyzywana to wtedy się szanuje? Wtedy jest wszystko ok, no bo przecież to jest jej facet- kretyn, no ale jej facet. Z resztą, nie wskakujcie teraz na nią, bo niczym sobie na to nie zasłużyła. Nigdy nie pomyślałem o niej nawet jak o dziwce czy coś w tym stylu, bo to naprawdę dobra dziewczyna.

Gość elektryczny pastuch
No i tego się obawiam właśnie... Bo ona z czasem zaczęła mówić to co ja na początku, że związki są do dupy, że nie chce z nikim być. I nie wiem czy tylko gra przede mną, żeby pokazać że jest twarda i już jej nie zależy, czy naprawdę się taka stała.

Gość yvhjuyghuiytgu
18-23 lata wtedy kształtuje się do końca nasza dojrzałość i charakter, to jest jeszcze moment gdzie stosunkowo łatwo się zmieniać, dostosować. Ona się dostosowała... Próbując nic nie tracisz, bo prędzej czy później się rozstaniecie a im dłuzej ukrywasz przed nią co czujesz tym te Twoje minimalne szanse jeszcze bardziej spadają.

Gość mirinapomarańczowa
mi sie wydaje ze jak z nia porozmawiasz to ona sie ucieszy. myslisz ze po co by zostala przy tobie, gdyby jej nie zalezalo? jakby przestala cos czuc to by zerwala kontakt i szuakala innego, a jednak trwa to juz tyle czasu.

Gość Wandzia123456
Kolorado, jesteś dość płytki. Nigdy nie pomyślałeś, że dziewczyna też lubi odczuwać przyjemność?? Wchodzi w taką relację, gdyż ma swoje potrzeby, ale zawsze może to skończyć. Lepsze to niż prucie się byle gdzie i byle z kim. Nie ma nic złego w takiej relacji, jeśli obie stroną się na to godzą i są usatysfakcjonowane. Zwłaszcza, jeżeli sex jest udany. Każdy z natury jest hedonistą. Poza tym, nie masz prawa osądzać tej dziewczyny, bo jej nie znasz!! Chcesz zacząć kogoś obrażać, zacznij od siebie. Autorze, powiedz jej o wszystkim jak najszybciej, zanim stracisz swoją - być może ostatnią - szansę...

Gość niestety ale laska
jest szmatą,a autor nieudacznikiem. zasadniczo pasują do siebie ale daję 95%, że nic z tego nie będzie. laska AŻ TAK głupia nie jest.

Gość jollaaa
Nie czytalam postow poza pierwszym-autora. Mysle ze ta dziewczyna jest z toba bo cos do ciebie czuje. Poszukaj ile tu tematow lasek, ktore sie zakochaly w facecie "z ukladu". Jesli tez cos do niej czujesz to jej to powiedz. Albo daj jej spokoj zeby mogla znalezc normalnego faceta z ktorym bedzie w zwiazku.

Gość elektryczny pastuch
Ale jest też taki problem, że nie mam za bardzo czasu na związek. Zacząłem od niedawna pracę, do tego studia, praca magisterska. Może powiem jej, że jest dla mnie ważna i zaproponuję, żebyśmy poczekali jeszcze z jakimiś poważnymi deklaracjami?

Gość yvhjuyghuiytgu
Haha, jaaaasne. Wg mnie albo wszystko albo nic. A Ty praktycznie żadnym kosztem chciałbyś zyskać ponownie jej uczucia. Wątpię powoli czy faktycznie CZUJESZ coś do niej. Mogłam wejść w taki układ, ale na razie nie chcę sobie paprać psychiki, bo wiem jakbym się zachowała. Straciłabym wiarę we wszystko, a na razie mam nadzieje. Dla mnie ona już straciła. Ale to tylko moje zdanie.

Gość kjhvhghc
elektryczny prosze Cię... ona wystarczająco długo czekała... kopnie cię w tyłek tym razem bo dasz jej ostateczny powód... chciałbyś i boisz sie i w sumie nei wiesz czy byś chciał... skoro masz czas na układ masz i na związek... kobiety nie wymagają patrzenia sobie w oczy 24h/dobę... wymagają szacunku, stabilizacji i pewności... chyba jednak jesteś psem ogrodnika??? zastanów się czego Ty chcesz a potem porozmawiaj z nią...

Gość elektryczny pastuch
Wszyscy tylko krytykujecie, a to wszystko nie jest przecież takie proste.

Gość loka lokaaadola
elektryczny,jezeli cls do niej czujesz rób od razu pierwszy krok, opowiem ci moja historię; on chciał tylko seksu,ja zakochałam sie od pierwszego wejrzenia,kochałam i cierpiałam,2 lata,a on sie mna bawił,nigdy nie polwiedziałam mu o tym ze go kocham, nigdy innych kolesi olewałam i dalej cierpiałam,ale pozniej sie przełamalam i zaczełam poznawac innych facetow tak poznałam obecnego ,mieszkam z nim,kocham go,(nie tak jak tamtego ale kocham,miłościa dojrzałą) a tamten teraz sie obudził kiedy dlowiedział sie ze juz nie czekam na niego ,pisze,dzwoni ze teskni ze bedzie inaczej teraz, chociaz moje serce jeszcze do tamtego ciagnie i troszke teskni to juz nie wroce bo mu nie ufam,boje sie ze bedzie to tylko na chwilke, wiec zrob cos teraz bo kobieta potrafi odejsc mimo tego ze kocha.

Gość ja tam nie mam nic przeciwko
takim seks ukladom, niektorzy tu cie jada za to, i ja zreszta tez, ale jak to mawia moja szacowna kolezanka Wanda "kazdy musi sie dac kiedys wyruchac na torach", jestescie mlodzi, wiec uwazam, ze skoro nie krzywdzicie nikogo to smialo :D a odnosnie Twoich uczuc....nie oszukuj sie, byles jej pierwszym - niestety bardzo zadko pierwsi sa ostatnimi. tu sprawdza sie biblijne porzekadlo "ostatni beda pierwszymi (na zawsze)". hihih