Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubakefuf

Na którym spotkaniu pocałunek a na którym seks?

Polecane posty

Gość bubakefuf

Witam dziewczyny, ostatnio zaczęłam spotykać się z pewnym chłopakiem. I tak się zastanawiam na którym spotkaniu możemy się pocałować i od którego spotkania wypadało by dopiero iść do łóżka? Nie powiem mam mega ochote na niego, on na mnie również , ale się na razie na to nie odważyliśmy. Jak na razie spotkałam się z nim już 5 razy ...

Do łóżka powinnas z mim iść już w zeszły weekend, ale całować się to zcznij dopiero jak się lepiej poznacie. W końcu nie wiadomo czyy żęby myje.

Nei, może już się spotkaliśmy:) Chociaż ja myję zęby ardzo często, więc to nie ze mną możesz mieć takie wspomnienia;)

A nie, na szczęście aż tak traumatycznych wspomnień nie mam :D Ahoj brunet :P

Gość bubakefuf
Odpowiadać mi tutaj a nie jakieś prywatne rozmowy tworzyć.

To dobrze, bo już się bałem. Mój jeden ząb jest nieco krzywy i mam problemy z jego dokładnym domyciem, więc na upartego, miałabyś się czego przyczepić:)

Wiesz jak to mówią... Darowanemu koniowi się w zebt nie zagkada :P :D :D

Ale koń nie był darowany, ale pełen wdzięku, o którego trzeba się starać - jednym słowem taki, z którym można konie kraść:)

Gość bubakefuf
Weźcie się ku*wa ogarnijcie. Wypad mi stąd z takimi rozmowami, idzcie a priv,gg, fejsa, telefon albo umówcie się w realu a nie " wycałuje cie kawałek po kawalku, nie zostawie zadnego miejsca bla bla bla" '

Ja już niestety muszę kłusować. Mam nadzieję Nei, że jeszcze spotkamy się na jakiejś - może nie fizycznej, ale intelektualnej randce, bo lubię kobiety, z którymi jest o czym porozmawiać w niebanalny sposób

Gość już niedługo...
hej u mnie pocalunek byl chyba na 15 spotkaniu nie wiem ale bardzo pozno a wczesniej znalam go jeszcze dwa miesiace seks po 3 miesiacach spotkan ale o tym szkoda gadac mialo byc pozniej przez glupote bylo wczesniej ale nie zaluje niczego wszystko bylo mi sie wydaje na swoim miejscu i w swoim czasie i niczego nie zalujemy

Gość tak_powinno_być
Seks dopiero po ślubie...

Co to za pytanie? Robicie to wtedy, kiedy czujecie oboje na to wielką ochotę. :-) Nikt Ci nie da recepty, że na tym spotkaniu to, a na tym to. Bez przesady:-P

Gość ;:;:;:;:;:::;
seks na pierwszej randce, ale całowanie dopiero po ślubie grzeszniku

Gość Imperium zmysłów-Kobieta
:D:D:D co jedna to lepiej :D:D:D