Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuyrtsd827

Czy ona ma prawo?proszę o pocom

Polecane posty

Gość kuyrtsd827

od pewnego czasu wprowadzila się pode mna sasiadka ktora ciagle stwarza mi problemy..przychodzi uspokaja ze jest za glosno kiedy noramalnie z kolezanka rozmawiamy.dodam ze zawsze to samo przed 22 ,po 22 jestesmy cicho. i wlasnie czy ona ma prawo nas tak nachodzić ?i zwracac przed 22 ...? bo zaczyna to byc uciazliwe dodam ze kobieta mloda nie jakas babcia ...dzziwne

Chyba by mnie szlag trafił jakby mi ktoś przyszedł ponad dwa razy i truł dupę. Powiedz żeby zadzwoniła na policję jak jej nie pasi.

Gość kuyrtsd827
mowi ze jest chora chce ciszy a my sie klocimy i jest zaglosno.. ze codziennie a tak wcale nie jest

to powiedz że ma pecha i zamknij drzwi przed nosem. Nie masz obowiązku wysłuchiwać żali obcej babki :D

Gość kuyrtsd827
zaraz bede siee bala chodzic po domu

Gość kuyrtsd827
straszy policja nie chce miec problemow

Gość kuyrtsd827
Eutanazja jest obecnie zalegalizowana w Holandii (2002), Belgii, Luksemburgu (w tym chorych dzieci), Albanii, Japonii i amerykańskich stanach Teksas i Oregon, a do niedawna także w australijskim Terytorium Północnym (Sąd australijski orzekł, że ta kwestia należy do spraw wyłącznie federalnych i uchylił legalność eutanazji). Szczególna forma dozwolonej eutanazji występuje w Szwajcarii, gdzie można przepisać lek nasenny w śmiertelnej dawce, jednak chory musi go przyjąć samodzielnie. W pozostałych krajach eutanazja jest niedozwolona i karana jak zwykłe zabójstwo lub w sposób łagodniejszy.

Gość annia.....................
Tak się zachowują mohery.Może Cię pocałować w ......Od 6.00 do 22.00