Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owisshibxudshwqvujkJ

chłopak...

Polecane posty

Witam. Jestem ze swoim partnerem od 8 lat, ostatnio przechodziliśmy kryzys. Wzeszłym tygodniu wyprowadziłam się na kilka dni z domu bo po prostu on ze mną nie wytrzymam (miałam ciężki tydzień i swoje porażki wyładowywałam na nim bardzo żałaowałam , przepraszałam jest mi strasznie zle za to co zrobiłam) wróciłam do domu niby wszystko dobrze ale on woli jechać do kolegów niż posiedzieć ze mną, gdy wraca z pracy kąpie się i zaraz jedzie do kolegów, w sobote myślałam że spedzimy razem tymczasem on już zaplanował ten dzień z kolegami... jest mi przykro , płacze wiem że nawaliłam, kilka miesiecy praktycznie non stop pracował a wszystki wolny czas spędzał ze mną ale po ostatniej kłóyni jakby wstąpił w niego inny człowiek. Ja od zeszłego tygodnia chodze i płacze bo nie wiem co zrobić...zastanawiam się czy ma w ogóle jeszcze to sens, bo czuje się jakbym w ogóle ostatnio dla niego nie istniała.

nie rozumiem ??

Gość wredniucha05
przecież on już z tobą nie jest - problem się rozwiązał - teraz tylko będziesz się ośmieszać błaganiem go, żeby z tobą został

dlaczego nie jest ??

Gość wredniucha05
nie zauważyłaś, że jesteś sama? przecież napisałaś, że ma cię gdzieś i woli swoich kolegów będziesz się upierać, że jesteście razem? kogo chcesz przekonać? mnie czy siebie?