Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodek lubie :)

CO SADZICIE O TYM

Polecane posty

Gość miodek lubie :)

Chcialabym kupic miod PRAWDZIWY, do tej pory moj tata nas zaopatrywal w miod bo mamy pszczoly ale w tym roku nie bylo miodu :( zapasy sie nam poknczyly a moje dzieci uwielbiaja pic kaszke z miodem wieczorem. Nie chce kupowac w supermarkecie bo tam dziadostwo sprzedaja, ale na dziale dom , ogrod... znalazlam takiego linka i potem odnalazlam tego goscia na allegro. no wlasnie tylko nie wiem czy mu wierzyc... Spzredaje miod lipowy ktory ma wlasnie moj tata iw iem , ze taki miod po pewnym czasie sie krystalizuje a ten facet na foto i w opisie pisze , ze miod jest konsystencji polplynnej... Cholera sama nie wiem bo pisze , ze ma pasieke od alt i takie tam z reszta same zobaczcie 2 http://allegro.pl/miod-lipowy-super-jakosc-promocja-dostawy-i2780644419.html 2 http://www.aptekazula.pl/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=108

Gość masz taki problem z kupnem mio
idz na jakiś placyk i zawsze ktoś tam z miodem stoi. Ja tam kupuje u nas na placyku miod. Zawsze jest scukrzony jak dlugo postoi i smakuje zupelnie inaczej niż ten sztuczny ze sklepu, nie trzeba być znawcą żeby to rozpoznać. Ten ze sklepu smakuje jak woda z cukrem. Teraz kupiłam miód malinowy spadziowy. Wspanialy jest, kwaskowaty. Dzici szaleją za nim. Lipowy byl za slodki.

Gość olk
Tak wyżej dobra rada ,przejdź się na osiedlowy rynek czy przed jakiś duży sklep u mnie na osiedlu facet od lat stoi pod Biedronka ludzie kupują u niego miód ,ja jeszcze nie miałam okazji bo co roku kupuje od gościa z Kaszub który jeździ po ośrodkach wczasowych i sprzedaje różne rodzaje miodu i jemu ufam w 100% a to że miód się krystalizuje to dobrze ja kupowałam płynny teraz już jest skrystalizowany taki miód jest pełnowartościowy .