Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna chłopina91

jak sie zakonczyla wczorajsza dyskusja o poławiaczce pereł z kontenerów PCK

Polecane posty

Gość piękna chłopina91

czyli o Kamili Ź. ? :classic_cool: bo usuneli temat :(

Gość miniiiii iadjia
Zakończyło się kompromitacją Czkawki

Gość piękna chłopina91
kompromitacją prosze przytoczyć, bo już niestety musiałam iść spać :(

Gość miniiiii iadjia
Ogólnie to ktoś dużo inteligentniejszy od niej zapędził ją w kozi róg i bardzo skompromitował, ten ktoś nawet nie był po stronie Kamili, tylko ujawnił zakompleksienie i brak błyskotliwości Czkawki

Gość piję wodę z Wisły91
skończyło się na tym, że napisałaś dobranoc :classic_cool: temat wisiał do rana, a potem został usunięty :D

Gość nie klamcie
ty pijacy wode sciemniasz temat trwal dalej ale krotko

Gość trąba jerycha..
bardzo elokwentnie, kontynłuj rapszlo:classic_cool:

Gość piję wodę z Wisły91
oho, już dawno nie widziałem Cię w takim stanie :classic_cool: a właściwie nigdy :classic_cool:

Gość piękna chłopina91
tzn w jakim? :)

Gość piję wodę z Wisły91
zdenerwowałaś się i ruszyłaś do kontrataku :classic_cool: zawsze przyjmowałaś takie rzeczy na klatę :D

Gość piękna chłopina91
ja na klatę? chyba mnie z kimś pomyliłeś :( zawsze byłam bardzo wrażliwa..a na swoim punkcie przewrażliwiona wręcz:classic_cool::(

Gość piję wodę z Wisły91
nie pomyliłem :classic_cool: zazwyczaj spokojnie dyskutowałaś und nie atakowałaś :D ps: ostatnio próbowałaś mi wmówić, że Cię z kimś mylę :D ps2: jak Simsy? :classic_cool:

Gość piękna chłopina91
grałam nie pamietam kiedy, chyba w niedziele :) było super! :) nawet nie pamietałam,że mam rodzinę albinosów, tzn oni mają białą skórę i np. czarne oczy :) a ja Twoje simsy? budujesz nadal czy już działasz? :classic_cool: ale,że jak to ostatnio tak mówiłam znaczy kiedy? :classic_cool: to nawet mi schlebia :D nie wiedziałam...myslalam ze nigdy nie byłam opanowana :P

Gość piję wodę z Wisły91
już nie mam co budować :classic_cool: postawiłem na karierę :D mój główny sim osiągnął 10 poziom w karierze stróża prawa, jego żonełe 10 poziom kariery malarki, a synełe 10 poziom kariery medycznej :D na kasę nie narzekam, teraz planuję wakacje w Chinach, Egipcie i Francji, bo to są zupełnie inne lokacje z nowymi interakcjami und przygodami :classic_cool: jakieś 3 dni temu? założyłaś topa na pomarańczowo i gdy w nim napisałem to stwierdziłaś, że z kimś Cię mylę :D

Gość piję wodę z Wisły91
to na 100% byłaś Ty :D wszędzie rozpoznam ten styl :classic_cool: no są i to w pierwszym dodatku "Wymarzone podróże" :classic_cool: można zwiedzać piramidy i szukać skarbów ! :classic_cool: tak, ale jakiś tydzień temu była premiera najnowszego dodatku do Sims 3 - " Cztery pory roku" :classic_cool: dlatego teraz reklamują, żeby rodzice kupili prezent pod choinkę pociechom :D

Gość pisałam ci ze to nie ona
to byłam ja pod nickiem rycerka meskich serc czy jakos tak hahaha

Gość Marcin :) 26
Pani Czkawka, wreszcie obiektywnie oceniłaś swoją osobę (nick) 🖐️

Gość piję wodę z Wisły91
no to zrobiłaś mnie w chooja :classic_cool:

Gość pisalam ci ze to nie ona
jak w chooya pisalam ze ja nie czkawka hihihi

Gość piękna chłopina91
i w tym 4 porach roku są wampiry i wilkołaki?:D a co przychodzi z tych poszukiwań w piramidach? jakoś nie mogę sobie tego kompletnie wyobrazić, ale brzmi ciekawie :classic_cool: może też poproszę rodzicow o taki prezent? :D :D rycerka męskich serc czyli kto to byL? :classic_cool: Twoja girl? :(

Gość piję wodę z Wisły91
wampiry,wilkołaki,duchy,wróżki, dżiny i inne są w dodatku "Nie z tej ziemi" czyli w tym przed 4 porami roku :classic_cool:

Gość piję wodę z Wisły91
"w tym 4 porach roku" :o Co za debilka, nie umie odmieniać :classic_cool:

Gość piję wodę z Wisły91
chyba tak, widziałem to tylko na zdjęciach i w poradnikach :D:classic_cool: można znaleźć skarby, które możesz sprzedać albo postawić se w chacie :classic_cool: jak jesteś bogata to możesz sobie kupić domek w danym kraju i dzięki temu nie musisz mieszkać w hotelu :classic_cool: teraz już nie wiem kto to :D

Gość piękna chłopina91
a sa te hasla/kody na kase? :D chociaz gra traci sens, bo wszystko mozna sobie kupic :( oprocz dzieci,przyjazni i milosci :classic_cool:

Gość pisalam ci ze to nie ona
i sie nie dowiesz gangrenie🖐️

Gość piję wodę z Wisły91
oczywiście, że są kody na kasę :classic_cool: równie dobrze możesz kupić sobie lampę dżina :classic_cool: jeśli poprosisz o pieniądze to dostaniesz 100 tys. :D o dzieci, przyjaźń i miłość chyba też możesz poprosić :classic_cool: spoko, nie muszę wiedzieć :D

Gość piękna chłopina91
szkoda,że w życiu nie można tak poprosić o co sie chce :( chyba dzisiaj kolejna rundka simsów :classic_cool: a może lepiej ksiązke poczytać? czy moze pousuwać zbędne foty z aparatu bo juz mam malo pamieci? :classic_cool: co bys na moim miejscu robil?

Gość piję wodę z Wisły91
najpierw usunąłbym zdjęcia z aparatu, a potem pograł w simsy :classic_cool: czytanie książek o tej porze mnie usypia :D:classic_cool:

Gość piękna chłopina91
toż i pora do spania jest :D musze jutro wstac o 8... dzisiaj ledwo mi sie udało..a poszłam spać koło polnocy :(

Gość piję wodę z Wisły91
miałem podobnie :classic_cool: poszedłem spać po północy, a wstałem o 6:45, bo miałem na 8 😭 jutro powtórka z rozrywki :classic_cool: kurda, dzisiaj był wykład z prezesem Trybunału Konstytucyjnego, a ja byłem tak głodny, że nie poszedłem 😭:classic_cool: