Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieśmiałaDziewuszka

Symptomy zakochania się faceta...

Polecane posty

Gość NieśmiałaDziewuszka

kochani, jestem straaaaaasznie nie śmiała i nie wiem jak mam sprawdzić czy mój nowy znajomy z uczelni jest mną.. hmmm "zainteresowany"? Najbardziej pytam tu panów (ale pań oczywiście nie wyganiam :p), są jakieś oznaki? no nie wiem może wypiszecie kilka a jak napiszę jakie się zgadzają czy cuś. Nie spytam go wprost, nie zaproszę, nie ma bata :P. a chyba mi pierwszy raz w życiu zależy

Gość Uśmiechnij się do niego
przecież masz w sobie sexapeel co nie?

Gość NieśmiałaDziewuszka
uśmiecham się! w ogóle my w swoim towarzystwie cały czas sie śmiejemy. Jestem ogólnie uśmiechniętą osobą :)

Gość z wlasnego doswiadczenia
wnosze, ze jak facet zawiesza wzrok na kobiecie, lapie tzw. zawiechy, patrzac na nia, to jest cos na rzeczy. nie mowie ze od razu milosc, ale zauroczenie, oczarowanie na pewno :)

Gość abcdefgkobieta
ja facetem nie jestem ale widzę to zawsze w oczach faceta :) w jego wzroku zatrzymującym się na dłuższą chwilę :)

1. Kupi Tobie samochód. 2. Zagada z profesorem, dzięki czemu będzie mógł zaśpiewać balladę miłosną podczas wykładów, w której zawarte będzie Twoje imię. 3. Zrobi dla Ciebie kwiatek ze sreberka. 4. Zatańczy dla Ciebie na jadącym autobusie. To są te główne czyny sygnalizujące zainteresowanie.

ale rozumienie sie i dobre samopoczucie we wlasnym towarzystwie juz cos wnosi, wrozy dobrze na przyszlosc ;)

Gość NieśmiałaDziewuszka
no własnie te zwiechy się pojawiają.. ogólnie wiecie "te oczy" też coś takiego zobaczyłam. ale chcę wam jeszcze powiedzieć że nasza znajomość to raczej takie "kto się czubi ten sie lubi" on cały czas mi dokucza (nie w takim sensie że mnie obraża) tylko tak w żartach, ogólnie stara się cały czas coś do mnie mówić, ostatnio sprawdzałam czy kiedy odejdę trochę dalej (w gronie znajomych) czy podejdzie, i podszedł. kiedy idziemy gdzieś w większym gronie to on idzie obok nawet jesli wcześniej musiał zmienic tempo. sama już nie wiem. aż sie boje xD

Gość on_32
jak zadzwoni do Ciebie na dobranoc, napisze do Ciebie zaraz po przebudzeniu, jest mnóstwo rzeczy, nie chce się tu roziposywać, to po prostu czuć

Gość on_32
jak nie zatka nosa!

kto sie czubi ten sie lubi, TO JEST TO! moja droga :):):)

Gość NieśmiałaDziewuszka
jejku, serio tak myślisz? Masakra... a na uczelnie dopiero w sobote. jak ja wytrzymam :D

wytrzymasz wytrzymasz ;) :)

Gość Komódka
spróbuj być taka wiesz :D tajemnicza , zerkaj ukradkie ślij uśmiechy itp. nie bądź nachalna ale nie unikaj.

Gość a to że przestał pisać
na dzień dobry i dobranoc ( teraz robi to baaardz rzadko) oznacza że już nie lubi...:(

Gość NieśmiałaDziewuszka
i tak mi sie jeszcze przypomniało. Jak już wracaliśmy do domów (po zajęciach poszliśmy w około 5 osób na piwo) to ON i 2 znajomych jechali do innego miasta niż ja i mój kolega... no i jak już nadjechał ich pociąg to ona spojrzał na mnie tymi oczkami i powiedział "my już musimy jechać" i widziałam że czekał na moją reakcję, a ja jako rasowa idiotka uśmiechnęłam się i skinęłam głową -.- (on wcześniej mówił że może przyjedzie do mojego miasta) mogłam rzucić coś typu "przyjedź na pewno " czy coś.... Ale powiedział to do MNIE :D:D

Gość moze to pomoze,
Mam na uczelni fajna laseczke a nawet kilka i powiem ci to z wlasnego dosw. jak facet zerknie raz dwa czy cztery to raczej nic bo mozesz byc kolejna ktora obczaja podczas nudnych wykladów. Jeśli zaś utrzyma wzroknieco dluzej na twoich oczach to mozesz go o cos zapytac. jesli przy tym sie zaklopocze, zdenerwuje sie to wiadomo. albo dawaj mu wiecej znakow. sorki za ewentual;ne bledy. troszke sie spalilem :DDD

Moge Ci dac informacje z 1szej reki bo zakochalem sie w kolezance z wykladu. Co robie? 1. Caly czas gapie sie na nia jak gupi (trudno przestac) 2. Szukam rozmowy, wychodze w tym samym czasie co ona zeby chociaz chwile pogadac 3. Usmiecham sie i patrze jej w oczy jak z nia rozmawiam 4. Zaprosilem ja do kawiarni na przyszly tydzien (zgodzila sie)

Oh no i oczywiscie czasami placze sie i mowie nie po polsku (bo wiadomo stres jest aby jak najlepiej wypasc bo mi bardzo zalezy)

Gość NieśmiałaDziewuszka
no i w sumie wszystko się zgadza. Mam nadzieję że sobie nie wmawiam i nie szukam "objawów" na siłę... Zobaczymy jak to bedzie :) dziękuję wam bardzo! Muszę uzbroić się w cierpliwość :D Nie chce wyjść na desperatkę :D:D:D

oj beda z tego dzieci :D

Gość NieśmiałaDziewuszka
Żadne z nas nie chce mieć dzieci :D nawet o tym rozmawialiśmy

Gość Komódka
3mam kciuki. sobota już blisko :D:D obserwuj jego oczy i uśmiech :D:D i ogólnie go obserwuj :D:)