Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inner soul

co jej powiedziec

Polecane posty

Gość inner soul

Czesc. mam problem,chodzi o to ,ze zaczolem chodzic z dziewczyna 3 miesiace temu.poczatkowo nic do niej nie czulem,ona przeciwnie. jednak z czasem zaczelo dziac sie inaczej , spedzamy razem czas, nie wiem czy czuje do niej cos konkretnego ale na pewno nie moge powiedziec ze nie czuje do niej nic, zaczyna mi na niej coraz bardziej zalezec. Ona jest we mnie zakochana,mowila mi to nie raz i w rozny sposob okazywala. w polowie stycznia wyjezdzam za granice i raczej nie predko wroce. chodzi o to ze zastanawiam sie jak jej o tym powiedziec jeszcze przed koncem grudnia. nie chce jej zranic, wiem ze jak powiem zebysmy sie teraz rozstali bo wyjezdzam to bedzie chciala byc ze mna do ostatnich dni w polsce a mi to nie pasuje bo i ona sie jeszcze bardziej wkreci i mozliwe ze ja tez cos poczuje powazniejszego. w dodatku jestesmy zupelnie innymi charakterami i nie bardzo chce spedzic z nia sylwestra... nie chce jej oszukiwac ani w sprawie sylwestra ani w zadnej innej bo glupio bym sie czul,zasluguje na to co najlepsze. i nie wiem co z tym wszystkim zrobic, moze jakies rady ?

Gość jak nie potrafisz jej tego
powiedziec, to napisz maila. bedzie latwiej i dla ciebie i dla niej.

Co bys jej nie powiedzial to i tak ja zranisz, poniewaz jej bardzo na tym zwiazku zalezy.(tak twierdzisz) W sumie nie rozumie tez Ciebie wiesz ze cos do niej czujesz, ale nie chcesz z nia byc. Dlaczego?

Gość inner soul
z prostego powodu, wyjezdzam za granice i nie chce sie wkrecic bo bede cierpial i ona rowniez

Spotkaj się z nią bo napisanie tego przez sms czy w jakiś inny sposób gorzej zaboli, a możesz sie z nią spotkać np na spacer. I powiedzieć jej jaka jest sytuacja na pewno coś zaboli ale jeśli powiesz to co czujesz i delikatnie dziewczyna będzie mniej cierpiała bo jedziesz zagranice a nie z powodu jakies dziewczyny wiec nie jest az tak zle. I radze powiedzieć jak najszybciej jak nie chcesz spędzić z nią sylwka. Powiedz jej że zostańmy przyjaciółmi to zawsze pomoże :)