Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the kłółik

pytanie do mężczyzn...

Polecane posty

Gość szybko zleci.niebawem będziesz
...bo kompromisy to tylko w telenowelach i poradnikach domowych typu "Pani Domu" rzeczywistość wygląda inaczej

dokładnie. dlatego też dupy rzucały mnie jedna po drugiej. ...ale co tam:classic_cool: chooy na to kładę:classic_cool:🖐️

czyli dla tych, którzy potrafią się podporządkować... nawet w tańcu potrzbny jest prowadzący - co by układ trzymał się kupy... a żeby jeszcze bardziej cie rozczarować - powiem wiecej: rządzi ten kto więcej zarabia... taka magia partnerstwa:classic_cool:

dokładnie, dla tych którzy potrafią, a żeby potrafić trzeba chcieć, a to tylko jeden, mały krok... :D wcale mnie nie rozczarowałeś. nie o partnerstwie sponsorowanym tutaj mowa. pieniądze, w przypadkach gdy w grę wchodzą głębsze uczucia tracą na wartości. ale to tylko moja wyidealizowana percepcja. :classic_cool:

taaa. tracą na wartosci... problem zaczyna się wtedy, kiedy zaczyna ich brakować ( a brakuje ich zawsze i każdemu - to tylko kwestia czasu ), fascynacja przemija i zaczyna się licytacja potrzeb i priorytetów... ....kończy się bajka:classic_cool:

PAMIĘTASZ? 6. rano-pobudka (siarrrra:classic_cool:) Już sama pobudka jest przykra, bo czy to wstanie lewą, czy prawą nogą, musi to zrobić szybko. O godzinie 7 dzieci powinny być już w szkole, a tutaj jeszcze śniadanie dla: siebie, męża, córki i spłodzonego na imprezie u Magdy( co teraz boleśnie się odbija) syna. Ci pieprzenie faceci! X 7. Pędem do przedszkola, bo córka. Syn na szczęście łazi do gimnazjum samopas. Stary znowu wybrzydzał, że kanapki z pieprzonym pasztetem, ale opłaty za przedszkole ważniejsze od żarcia. Na szczęście jeszcze tylko rok. X 8. Stanowisko kasjerki otrzymałam po znajomości. Chciałam iść do policealnej, ale ciąża i te sprawy. Nie wyszło. Gdybym wtedy wiedziała. Ehhhh. X 9. Cholerny klient zapierdolił masło. Niby nic, ale nie zauważyłam. Pieprzeni złodzieje. Przez takich jak oni ten kraj tak wygląda. X 10. Kolejka jakby towaru miało zabraknąć. X 11. Na stoisku z winem jakaś Paniusia wybrzydza i kręci nosem. A to wytrawne, a to półwytrawne. Jakby świat od tego miał zależeć. I jeszcze ta kiecka. Kogo na to stać? X 12. Przerwa na kawę. Dzisiaj Nescafe. Koleżanka przyniosła. Po cholerę płacić tyle pieniędzy za coś, co smakuje jak Prima? Chyba tylko za słoik! Ja bym tyle nie dała. X 13. Jeszcze tylko cztery godziny. Szefowa nie płaci za nadliczbowe, bo myśli, że wszystko jej wolno. Ja jej kiedyś odpłacę. Doniosę gdzie trzeba i pójdzie z torbami. Nie daruję, jak Boga kocham X 14. Od tego ciągłego stania wysiądzie mi chyba kręgosłup. Nie dość, że krem na żylaki, to jeszcze te pieprzone buty. Noga się ciągle poci. Muszę kupić nowe. Widziałam takie fajne, ale kasa, kasa, kasa. Chyba wezmę te tańsze. Do wiosny jakoś oblatam. X 15. Przywieźli towar. Znowu trzeba rozkładać. X 16. To z tyłu regału trzeba przestawić na początek. Jak stare jogurty nie zejdą to stara da mi popalić X 17. Fajrant. Po drodze na zakupy wreszcie rozruszam nogi. Szlag by to wszystko trafił. Biedronka dwa kilometry, a bez biletu nie jadę. X 18. Zobaczmy, co my tu mamy. Całe 16,40. Jest jeszcze dycha w torebce, ale to idzie na szminkę. Kalafior, chleb, masło, pasztet. Zostało jeszcze na draże:classic_cool:.W lodówce jest jeszcze cebula, musztarda i 4 parówki. X 19. Nareszcie w domu. Synuś jak zwykle zamknięty w swoim pokoju. Córka dzisiaj u babci Chłop śpi przed telewizorem. W kuchni bałagan. Na stole 3 puszki po piwie. 4 pewnie gdzieś schował. Parówek dzisiaj nie będzie. To już wiem na pewno. On nigdy nie pomyśli. Chlać tylko potrafi-śmierdziel. Tak, więc kalafiorowa z chlebem. X 20. Ocho. Obudził się wreszcie pan hrabia. Kalafiorowej to on nie będzie. Co, nie pasuje? To do mamusi. A idź do diabła i poszedł. Ciekawe o której wróci? X 21. Jak oni śpiewają. Tacy to mają życie. X 22. Gówniarz coś nie wyłazi z pokoju. Znowu te jego gry. Najchętniej grałby na okrągło. Od jutra szlaban na komputer. X 23 Pora spać. Po tym pieprzonym dniu nie mam już siły na nic. X 24. Wrócił pijany jak bela. Teraz to mam przchlapane. Zawsze jak się schleje robi to samo. Już się do łóżka gramoli. Cuchnie od niego gorzałą. Wyjął tego kutasa i już mi w usta pakuje. Już lepsze to niż ciupcianie. Przynajmniej zaraz się spuści. Spać pójdzie-spokój będzie. X 24.20. Myślałam, że już po krzyku, a ten mnie obrócił na brzuch i wciska kutasa do pupy :( O Boże jak to boli. Już nigdy mu nie wybaczę. Drań, łajdak, zboczeniec!!! I pirrrdolone zwierze!!!

Gość \.
przepisałem to z pamiętnika mojej starej. chooyowe, c'nie? :classic_cool:

Gość \.
to oczywiście ja, ordynus:classic_cool:

heheh pamiętam :D jestem świadoma jak taki stereotypowy teks świetnie przekłada się na rzeczywistość. ale osobiście nigdy nie utożsamiałam się ze zwykłą Kowalską. dlatego takie szaro-monotonne życie omija mnie z daleka. :classic_cool: a bajkę można zacząć od nowa. inną. z innym księciem, z innymi priorytetami. innym zakończeniem. uważam, że ludzie tkwią w swoim bagnie tylko ze strachu przed zmianami. zbyt mało ryzyka. 🖐️

to fajnie, że masz swoje wyobrażenia, ale pamiętaj że Pani Kowalska ma różne nazwiska i zamieszkuje na całym świecie... ...a księcia - hehhh ...a księcia zaostawiam bez komentarza... dobranoc

wyobrażenia i fantazje, to całkiem fajna sprawa, mówię Ci panie twardo stąpający po ziemi. oderwij się kiedyś :classic_cool: dobranoc 🖐️

Gość jesiootra
Za to ty chyba za czesto "odlatujesz"

Gość kilórk
przeciwnie, wszystko w umiarkowanych dawkach 🖐️

Gość Niobee
nadal bierzesz 4 euro??