Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka szatynka eh

Jestem tak okropnie samotna

Polecane posty

Gość taka szatynka eh

I nie chodzi tu o brak faceta, bo faceta mam. Ale nie mam żadnych bliższych znajomych, przyjaciół. Mój facet pracuje wieczorami i ja wszystkie wieczory spędzam sama. Własnie siedze sama w domu i mam juz dosc.

Gość jhf
Jaka samotność? Masz Kafe...

Gość młodax94
nie jestes sama ja przez swój toksyczny związek który mam zamiar zakończyć potraciłam wszystkich znajomych i przyjaciół nie mam nikogo tylko jego i dziecko ale co z dwu miesięcznym dzieckiem porobisz ;/ on pracuje całymi dniami od rana do wieczora a ja siedze w domu cały czas czasem jakaś koleżanka sobie o mnie przypomni to wpadnie na cherbate ale to zdarza się raz na miesiąc może albo i to nie ;/ żenada

Gość piktogramficzka
znajdz pasje znajdz to co lubisz to co kochasz pokochaj swoje zycie swoje zajecia i ludzi....... bo zycie tworza ludzie sama wiem facet odchodzi i zostaja wlasnie te dobre dusze przyjaciele . na zawsze

Gość taka szatynka eh
kiedys miałam przyjaciół, ale większosc poszła w swoją strone. Niektórzy pozakładali rodziny. eh

Gość taka szatynka eh
młoda , czy 94 to twój rok urodzenia>

Gość młodax94
widzisz tu występuje wątek każdy w swoją stronę życia a ja się poodwracałam bo mu nie pasowali! To dopiero horror a że tak zapytam skąd jesteś ? :)

Gość młodax94
heh tak :P skończyłam dopiero 18naście lat a moje życie przez ostatnie niecałe 4 lata to czysta patologia ;/ przez tego typa co z nim jestem

Gość taka szatynka eh
Mieszkam teraz w Irlandii. No to Ty młoda jestes. Ja jestem 10 lat starsza od Ciebie.

Gość młodax94
to i tak młoda jestem mój facet ma obecnie 26 lat ;p to też spora różnica

Gość taka szatynka eh
No ale widze, ze jestes dojrzała jak na swój wiek. Od dawna mieszkasz z tym swoim facetem?

Gość młodax94
miało być to i tak młoda jesteś* :)

Gość młodax94
wiesz musiałam dojrzeć szybko bo mam córkę która ma dwa miesiące już z tym facetem mieszkam już od 3 lat czyli odkąd skończyłam 15 lat! Szok że rodzice mi na to pozwolili ;/

Gość taka szatynka eh
no szok, że Ci pozwolili nie mieli nic przeciwko?

Każdy ma prawo zniszczyć sobie życie na własny rachunek. ­ Do rodziców nie ma co mieć pretensji. Wiadomo, że gówniażeria zawsze wie lepiej zawsze zrobi po swojemu. ­ Mieli ją na łańcuchu w piwnicy przykuć? ­

Gość młodax94
kaliban dobrze pisze a co oni mieli do tego mieszkam z nim koniec ahh pamietam te czasy wtedy mogła bym za niego reke sobie dać uciąć ale nie dałam i dobrze bo teraz nie miała bym rąk heh, właśnie założyłam wątek wczoraj jak wyrwać się z patologii może coś dopiszesz i pomożesz bo ja już jestem bez silna jednego dnia jest lepiej a na drugi dzień znów jestem suką i kurwą i do tego mnie szantażuje że jak z nim zerwe to zabiore dla dziecka ojca a ja nie mogę na to pozwolić ale nie mogę też pozwolić żeby mnie tak traktował ;/ http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5422112&start=0 i hm może się zaczernię żeby nikt się pode mnie nie podszył.

Gość Jake_
Dobrze,że masz świadomość i krytycyzm. Twoi rodzice oczywiście źle postąpili, a dokładnie nieodpowiedzialnie.

Gość Jake_
Kalliban co ty pi3rd0l1sz? On miała 15 lat, więc to podlega pod paragraf. Gdzie byli rodzice? Chyba,że to patologiczna rodzina. Sprawa jest jasna. To rodzice dali pozwolenie na to, co teraz ma. Ty autorko,no cóż miałaś 15 byłaś pusta jak but. Masz dziecko,jesteś dopiero co pełnoletnia masz faceta frajera i ch8j@. Ty jesteś temu winna i Twoi rodzice. Jeżeli chcesz ratować swoje dalsze życie i przyszłość to zerwij z nim kontakt, podaj o alimenty. Dziecko wsadź rodzicom, niech pilnują, a Ty szkol się do jakiegoś zawodu. A jak rodzice będą coś jękali, to podaj ich do osądu o alimenty, wynajmij kawalerkę, albo dom samotnej matki i kombinuj.

Gość ZAKŁAD POGRZEBOWY
Czy może jest tu jakaś zbłąkana duszyczka ??:)

Gość _Rinzler
a kto pyta?

Gość ZAKŁAD POGRZEBOWY
Czy może jest tu jakaś zbłąkana duszyczka ??:)