Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhkjhkj

Szkoda że zamach się nie udał.

Polecane posty

Gość jkhkjhkj

Wiecie co żałuję że ten zamach na polityków się nie udał. W sumie to nie dziwne, dbają tylko o swoje bezpieczeństwo nas obywateli mając w dooopie. Żałuję, i zastanawiam się czy mogę jakoś pomóc zamachowcowi, może sfinansuję dla niego najlepszych prawników ? Może dyskretnie wesprę inne osoby które chciałyby to uczynić ? Ja osobiście bym nie dała rady, ale takich ludzi uważam za bohaterów współczesnych czasów. W kraju gdzie my młodzi nie mamy szans na godziwą pracę, politycy rżną nas jak putin rosję, znajduje się ktoś mega odważny kto głośno mówi NIE ! KONIEC WYZYSKU !!!!!

Gość jkhkjhkj
ZBUNTUJMY SIĘ !!!!!!!!!!!

Gość sierżant Pniewski
Sierżant Pniewski, Komenda Główna Policji - wszczynam postępowanie z art.34, &15 Kodeksu Karnego Pana dane osobowe uległy zabezpieczeniu, proszę nie opuszczać lokalu mieszkalnego, najdalej za 10 minut pojawią się u pana służby mundurowe, proszę nie stawiać oporu.

Gość jkhkjhkj
Jak ludzie śmiali się z tragedii smoleńskiej toś gdzie siedział ?!?!?!?!?!? idż się cmoknij palancie !!! Kaczyńscy zrobili dużo więcej dobrego niż ci złodzieje z PO !!!! PO szkodzi wysysa ludzi to oni powinni być na pokładzie tego samolotu !! Nigdy im nie wybaczę zamachu na Kaczyńskiego, tego że nas okradają na każdym kroku sterowani przez putina !!!!! idż gościu złóż doniesienie na mnie, twoi starzy pewnie też donosili na kolegów więc masz to we krwi komuchu ! !!!!!!!!!!!!!!!!