Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jahoo23

Brzydki ale wrażliwy chłopak chciałby poznać przyjaciółkę

Polecane posty

Gość Jahoo23

Witajcie. Jestem 23latkiem z Podkarpacia. Mam 191cm wzrostu.jestem bardzo szczupły.mam dobre.wrażliwe serce.jestem dość inteligentny.wrażliwy.odpowiedzialny.szanuje kobiety-nie patrzę na nie jak na obiekt seksualny.jak niektórzy przystojniacy.. Obecnie szukam pracy.chciałbym studiować-przez pewne wydarzenia od 3lat leczę się z depresji.nie poszedłem na studia.ale chce wyjść na prosta życiową.. Tak jak każdy-mam marzenia..chce być kochanym..chce kochać..czuć oddech drugiej osoby.jej ciepło..niestety -mam bardzo niska samoocene-której powodem jeśt moja bardzo szpetna twarz..nie jestem ani chory ani poparzony.nie chodzi o trądzik czy skórę..poprostu..mam brzydka twarz.. Czy istnieje jakąś dziewczyna.która zaakceptowałaby mnie takim.jaki jestem i chciała np się poznać?zaprzyjaźnić?oczywiście nie szukam jakieś "piękności".. Bo mi podobają się właśnie takie niedoceniane istotki.być może przez innych uważane za nieatrakcyjne-czy wręcz brzydkie..bo dla mnie one są najpiękniejsze..jeśli jakąś dziewczyna chciałaby poznać takiego chłopaka-to proszę o kontak..mój mail-sebkas@onet.eu

Gość hyujik
n a kafe nie ma wartosciowych kobiet -chyba zle szuaksz-zapisz sie do organizacji reliigjnej -tam pełno błoniastych

Gość wszyscy wy macie
dobre i wrażliwe serce. Szczególnie tym grają popierdoleńcy bez ambicji i pracy. Do tego masz problemy z psychiką. Prawda jest taka, że jesteś psycholem co to chce wyruchać. I nie pisz, że jesteś zdrowy jak masz depresję. To się pewnie jeszcze pogłębi i za lat kilka schizofreenia.

Gość Jahoo23
Zarzucanie mi że chce tylko przespać się z kim jeśt nie fair-jestem prawiczkiem i nie szukam kogoś do łóżka.depresja to choroba-która można wyleczyć.widać nigdy nie czułas tego co ja.nigdy nie miałaś tak ciężkiego dzieciństwa gdzie ukochany tatuś wracał pijany i cię wyzywal za nic..łatwo się ocenia-ciężej kogoś zrozumieć..

Gość looa
Cześć .podobnie jak ty mam depresje i sama nie wiem dlaczego.całymi dniami siedzę w domu sama matka mnie zostawiła brata zabrali do ośrodka mieszkam w takiej dziurze ze szkoda gadać ludzie tu tak mnie wkurwiaja bojcorze. Czekam na odp B-)

Gość zzzzzzzzszzsz
smutne....