Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

gdy bym wygladal chociaz by przecietnie to juz dawno mial bym kobiete

Polecane posty

ale nie wygladam a chcial bym cos z tym zrobic tylko samemu nie dam rady a nikt raczej mi pomuc sie nie kwapi wiec zostane taki jki jestem trudno 🖐️

Gość Uwaga_komunikat
A kto ci ma niby pomóc :D ? Sam musisz o swoje wlaczyć. Welcone to true world

wiem wiem chodzilo mi o to ze by wspierala mnie i wrazie czego poszla ze mna tam albo gdzies indziej ale nie mam takiej osoby a wam jest prosto sie smiac bo nie macie takiego problemu jak ja i sie smiejecie a jak byl bym kobietom to to by sie ktos znalazl kobiety maj latwiej 🖐️

Gość ładna_kobitka
Widzisz nie każdy miał szczęście urodzić się ładnym :)

Gość Uwaga_komunikat
Ja wiele lat wsparcia nie miałem i jakoś sobie radziłem i pokonywałem problemy, a ty co ?

Gość Uwaga_komunikat
Tu nie chodzi o wygląd tylko o charakter "Ojejuś nie ma mi kto pomóc nic nie będę robił żeby było mi lepiej tlyko napisze na kafe jaki jestem beznadziejny " Tak się nie robi koleś

trudno to wytlumaczyc ale urodzilem sie nawet bardzo ladnym ale przez chorobe moja twarz wyglada troche inaczej znaczy sie jak ktos patrzy na prawa czesc twarzy lub na wprost a lew to podobno wygladam dobrze z biegiem lat sie troche zmienila i teraz wygladam jak wygldam

Gość tez niezbyt przystojny
Rozumiem twój ból. Ja jestem przedstawicielem najgorszego typu urody według kobiet czyli blond rzadkie włosy i wysokie czoło,długi i wąski nos z krzywą przegrodą,za duże małżowiny uszne i brak brwi nad oczami. Niestety "uroda" odziedziczona po ojcu bo mama była ładną kobietą :(

Gość Uwaga_komunikat
To o wygląd nie chodzi do cholery -.- sam sobie robisz pod górkę

chociaz jeden mnie rozumie :) 🖐️ graba "To o wygląd nie chodzi do cholery -.- sam sobie robisz pod górkę" a co ty mozesz wiedziec kurwa

Gość Uwaga_komunikat
W brew pozorom dużo, nie będę ci pisał o tym co przeżyłem, ale wiem i jeszcze raz powtarzam, że takim pierdoleniem nic nie zmienisz, musisz się w garść wziąć i to sotro

Gość Uwaga_komunikat
No z takim podejściem... to ty jesteś trolloem i spadaj stąd bo tylko miejsce zajmujesz z tymi debilnymi tematami

Gość terecha
kolega wyżej ma rację, wygląd to nie wszystko ale liczy się charakter :) I to Ty musisz coś zmienić w sobie, a na zewnątrz możesz się upiększyć jakimś fajnym ciuchem ? zadbać o siebie , może jakiś fajny perfum , a i otwórz się na ludzi to też Ci pomoże :)

Gość Uwaga_komunikat
No jak sie tak zachowujesz jak piszesz to ja sie nie dziwię że żadna cię nie chce. Mógłbyś się trochę postarać i ruszyć dupę z przed kompa

Gość terecha
nie słuchaj co ludzie mówią, rób swoje ;) bądź fajnym człowiekiem i tyle ;) A dziewczyna zaakceptuje twoją urodę :)

Gość terecha
właśnie a internet w niczym Ci nie pomoże ;)

Gość choroba psychiczna znieksztalc
znieksztalcila ci twarz takie cuda sie zdarzaja ? nice :classic_cool:

Gość prawiki są tutej
Nie masz znajomych stary, jesteś dziki to sądzę że i wygląd by ci nie pomógł.

A co w Tobie jest takiego zklego w ogole? Ja wygladam przecietnie i udaje mi sie umowic z ladnymi dziewczynami. Moze na poczatku za bardzo probujesz? zamiast jakiegos wyjscia to lepiej umowic sie np na kawe w szkolnym bufecie ? Najlepiej zeby bylo luzno i na terenie szkoly zeby nie miala czego sie obawiac. Ja tak zazwyczaj robie.

Gość Malineczkaaaaaaa
Cough jesli to "pociety " Ty w stopce to nie jestes przecietny tylko ladny i ja umowilabym sie z Toba :D

Gość nic po prostu ma zespol
downa to chyba wszystko wyjasnia

Gość vin80
Pewnie. Najlepiej zwalić na wygląd. Znam kilku brzydali, którzy są w związkach bo są interesujący i coś sobą reprezentują.