Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radymałżonka

Ożeniłem się z brzydka kobieta i już zaluje

Polecane posty

Gość radymałżonka

Jej jedynym mankamentem urody jest brzydka twarz, zaszła w ciążę i teraz zrozumiałem dlaczego faceci nie chcą brzydkich kobiet - w obawie o potomstwo poza tym bardzo ja kocham, jest bogata to też pieniądze mnie skusily, ale wiedzcie że wygląd jednak też jest ważny choćby z myślą o potomstwo. pozdrawiam

Gość takaTamJednaSmutna
namów ją na operację :)

Gość radymałżonka
Myślisz że operacja zmieni jej geny? :) chyba nie

Gość a ja cie chlopie rozumiem
Jestem bardzo niska, a chcialabym miec w przyszlosci dzieci. Dlatego na ojca musze szukac kogos wysokiego, bo nie chce zeby np syn mial to nieszczescie i byl mojego wzrostu

Gość radymałżonka
Jak niska jesteś? jak znajdziesz wysokiego faceta to na pewno się to jakoś zrównoważy także się nie martw

mam 150 cm wzrostu.

Gość maaoo. maa21
maaoo ile powinien miec twoj facet wzrostu

Gość maaoo. maa21
wolna narzeczona wypierdalaj kwasie tylko każdemu bys dosrywala.sama żeś skrzat na dodatek bez piersi także nie skazuj potomnych na te katorge

Czasem sie zastanawiam czy powinnam sie decydowac na dzieci. Nie chce im robic krzywdy. To, ze JA chce miec dzieci, JA chce byc matka, nie oznacza ze MOJE pragnienia maja wziac gore nad wszystkim a one niech sie same o swoje zycie martwia. Nie jestem az taka egoistka.

Gość maaoo. maa21
Nie ale twój post - widziały galy co brały, spójrz wpierw w lustro pewnie niezłego kurczaczka zobaczysz :D

Dzieci zazwyczaj są bliższe wzrostowi ojca(jeśli jest wyższy) , czasami nawet go przerastają .. maaoo. maa21: Nie mam kompleksów. :)

Gość maaoo. maa21
Ktoś tu mówi o twoich kompleksach, temat jest o naszych potomnych, tego się trzymajmy

Aha "dzieci zazwyczaj sa blizsze wzrostowi ojca, jesli jest wyzszy". Czyli jak jest nizszy to juz nie jego wzrostowi sa blizsze.Cos pleciesz. Moja mama ma 175 cm wzrostu, ojciec jakies 1678-8. A ja mam 150 cm.

W mojej całej rodzinie, a także u znajomych jest tak , że ojcowie sa wyżsi. Dzieci maja podobny wzrost do ojca. Chłopcy są wyżsi , a dziewczynki pomiędzy mamą a tatą, jakiegoś wyjatku nie kojarzę.

Z tego wniosek, ze musisz wystawic w koncu nos z domu, sprzed komputera i Kafe, bo swiat to troche wiecej ludzi i inna rzeczywistosc niz tylko Twoja rodzina i Ty :P

Gość do tej co ma 150cm
nie rozumiem Cie. Mam 3 kolezanki mniej wiecej tego wzrostu. JAkos nie mają takich problemów. Przeciez jak ziecko sie rozi i potem jest dorosle - cieszy sie, ze zyje, to najwazniejsze. Moja matka jest niska, ja tez jestem niska (pare cm wiecej mam od ciebie) a cesze sie ze zyje. Moj brat mam 175 mimo iz zadne z jego rodzicow nie ma nawet 160

Ja tez sie ciesze ze zyje> Czy gdzies napisalam ze jest inaczej? Napisalam ze nie chce zeby moje dzieci byly tak niskie jak ja. Czy to jakies dziwne, albo niespotykane ze sie chce dla wlasnych dzieci lepiej niz sie samemu ma? :P

Gość ona.......................
Radymęża..... miej nadzieję, że będzie to dziewczynka, zazwyczaj są podobne do ojców :)

Gość to nie takie proste
kto ci powiedział,że każdy cieszy się, że zyje? Zobacz ile osób ma dość życia? A chłopak o niskim wzroście, to może mieć naprawdę kompleksy. Jesli rodzice są niscy to dzieci wysokie nie będą.

Dlatego wlasnie sie zastanawiam czy warto dla zaspokojenia wlasnych egositycznych potrzeb sprowadzac na swiat ludzi ktorzy byliby nieszczesliwi, np samotni

Gość ale tego tez nigdy nie przewid
zicie, moi rodzice jako mlodzi byli bardzo ladni mieli powodzenie wsród plci przeciwnej itd.. i moja siostra jest bardzo ladna, a ja jestem brzydka to tego mam chorobe skóry i tak zaluje ze sie urodzilam, zawsze i wszedzie czulam sie gorsza , wszystkie pieniadze wydaje na leki,masci itd.. moje zycie to porazka

Gość marcheweczka...
Wy faceci jestescie chorzy na glowe macie brzydka źle macie ladna tez źle bo wam podrywaja inni...