Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sxwsSasASas

czy anlezy mi sie zasilek i ile?

Polecane posty

Gość sxwsSasASas

5 lat pracy, plus szkoly liceum 3 i studia 3 ile anlezy mi sie zasilku na reke

Gość takaTamJednaSmutna
Z UP dają zasiłek coś ok 500 zł chyba do pół roku po zwolnieniu z pracy o ile jestem dobrze poinformowana

Gość sxwsSasASas
o kurcze myslalam ze wiecej to mi na rachunki ani nie wytarczy ;/ nic musze pracy szukac intensywnie

Gość falillka
538zl,16groszy jesli pracodawca cie zwolnil jesli sam niedostaniesz nic jesli za porozumieniem stron dostaniesz po 3 miesiacach na 3 miesiace ja w irl mam 186e na tydz i mieszkanie zaplacone dobre co?i mam bezterminowy

Gość takaTamJednaSmutna
Prawo do zasiłku dla bezrobotnych ma każda osoba, która jest zarejestrowana w urzędzie pracy i nie ma dla niej propozycji pracy, stażu, przygotowania zawodowego dorosłych, szkolenia, prac interwencyjnych lub robót publicznych. Następnym warunkiem jest przepracowanie przez osobę bezrobotną w okresie 18 miesięcy przed rejestracją co najmniej 365 dni Zasiłek obliczany jest w zależności od stażu pracy osoby bezrobotnej: gdy staż pracy wynosi do 5 lat pracy - zasiłek będzie wypłacony w wysokości 80 % zasiłku podstawowego, gdy staż pracy wynosi od 5 do 20 lat pracy - zasiłek będzie wypłacony w wysokości 100 % zasiłku podstawowego, gdy staż pracy wynosi co najmniej 20 lat pracy - zasiłek będzie wypłacony w wysokości 120 % zasiłku podstawowego. Zasiłek dla bezrobotny ulega waloryzacji co roku 1 czerwca. Bezrobotny pobiera go przez 6 lub 12 miesięcy. Wszystko zależy od stopy bezrobocia w powiecie.

Gość sxwsSasASas
tak ja warunki znam, chodzilo mio kwote na reke

Gość gh67 trosze inaczejwyjhechalab
MASZ PONAD 5L??? TO COS 600ZL MNIEJ NIZ 5 538ZL