Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miś uszatek 123

Ciąża

Polecane posty

Gość miś uszatek 123

Mam 20 lat i jestem w ciąży, jestem w stałym związku ale nie jestem gotowa na dziecko, zresztą nigdy nie chciałam ich mieć.ta ciąża jest wpadką i rozmyślałam nad oddaniem dziecka do adopcji ale nie wiem czy dobrze robie. rodzina mi na to nie pozwala. proszę niech ktoś mi pomoże :(

Gość No i bardzo dobrze
no rozkładanie nóg byłaś gotowa to i do roli matki też bądź.Pan Bóg właśnie po to stworzył piczkę i siuraska-żeby płodzić dzieci.Cała reszta(orgazm) to skutek uboczny.

Nie oddawaj !! Jak byś sie czuła gdy rodzice by Ci powiedzieli teraz że jesteś adoptowana bo kiedyś twoja mama wpadła ??? Dziecko jest czymś pięknym w życiu kobiety po urodzeniu zrozumiesz włączy Ci się instynkt macierzyński zobaczysz :) jeśli rodzina mowi bys nie oddawała czyli masz w nich sparcie. Dasz Radę :)

Poczekaj do porodu i później podejmij decyzje, może jeszcze nie teraz. A jak będziesz chciała oddać to wiele ludzi czeka na małe dziecko, więc nie powinno być problemu. Ewentualnie możesz już teraz (jeśli jednak jesteś przekonana że chcesz to zrobić) szukać jakichś odpowiednich rodziców.