Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka w ciemnym lesie

Macie jakieś fetysze?

Polecane posty

No ale są tacy faceci jak on.

Czyli u tych młodszych nie mam szans? Niedługo będę musiał rozpocząć kampanię podobno do lubelskich ateistów: "nie golę klaty, nie maluje się - jestem mężczyzną":)

Gość mrrrrrr3241
ja zawsze namawiam mojego faceta, żeby krótko się strzygł uwielbiam tak:)

Gość mam fetysz
lubię gdzy facet ma łądne włosy, gęste, długie moze mieć krótkie, pod warunkiem że są gęste i zadbane nie lubię gdy facet jest ogolony na zero, dla mnie przestaje być wtedy sexy

Gość mrrrrrr3241
właśnie że łysy jest sexy - kwestia gustu :)

Mi się robi niedobrze na widok łysych... Wolę zarośniętych :D Facetów z długimi włosami i zarostem na twarzy :)

Ostatnio często mam styczność z facetami, którzy jarają się stopami, czy naprawdę jest ich tak wielu?

Gość prawie ideal #
mnie podniecaja wysocy faceci , ale nie moze byc chudzielcem,facet to musi byc facet, druga rzecz ktora mnie kreci jajka,fajnie jest piescic takie duze zwisajace ...:D

Eee, chyba nie. Kiedyś Majewski to rozpropagował w tv i pewnie ludzie podłapali...

Gość ja mam słabość
do najzwyklejszych robotników typu murarz itp. zwłaszcza jak są w "roboczych" ubraniach. No oczywiście takich zadbanych bo to widać który ubrudził sie podczas pracy a który to po prostu fleja i wali brudem na odległość

fetysz stóp jest najbardziej popularny, podobnie jak z pończochami - większości jednak to podoba tylko ten styl, a z fetyszem ma to tyle wspólnego co nic :)

wiesz ja to traktuję poniekąd jako grę wstępną, więc dla mnie to normalne, choć mnie kuźwa często łaskocze. Jeśli za to w trakcie mnie liże po stopach - to już wzmaga doznania i nie przeszkadza. Ale każdy ma inaczej :)

ja bardzo lubie calowac kobiece stopy ale musz amnie si epodoac, sa poprostu piekne, calowac muskac tak jak powiedzialem, lubie jak partnerka pieci moje jadr pozniej nimi, a Ty piescisz stopami?

Gość ja mam słabość
mnie stopy bardzo obrzydzaja- dlatego nigdy nie pozwalam nikomu dotykac swoich

tak jak napisałam, dla mnie to po prostu gra wstępna, wiec czemu nie pieścić? Nie traktuję tego jako fetysz, mój to po prostu lubi, mnie to nie sprawia żadnej trudności czy przykrości, więc tak robię.

ja to uwielbiam takie pieszczeni stopami moich jader, ale tez fajnie kiedy porusza stopami po moim penisie czy ja trzymam slonmi jej stopy zlaczone i w nich poruszam penisem, marzenie, bardzo mni epodnieca, zreszta domyslam sie ze moja partnerka to wyczuwa, bo mowi ze mam jadeka tak jakby napucjniete a one czekaja az beda mogly pozbyc sie laudnku

Gość ja mam słabość
piescic go stopami lubie

Gość mmna*
stopy i czerwony lakier... nie ma bardziej podniecajacego dla mojego niz sex ze stopami :) Poprostu na widok umalowanych paznokci u stop odplywal.... :)

ano tak to ju zjest? a nie przeszkadza wam Panie jak partner konczy na waszych stopkach? co wtedy czujecie?

Gość dzoneya w lóżeczku
próbowałam się zalognąć ale ktoś mi szyfry kradnie chyba ;) cyber jestem egoistką i nie przeszkadza mi to wcale.... jeśli tylko już ze mną skończył :D

Gość dzoneya w lóżeczku
cyber czytaj ze zrozumieniem, bom napisała wyraźnie...