Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czyste_myśli

Co ma do zaoferowania kobieta mężczyźnie?

Polecane posty

Wygląda na to, że macie nas za prymitywów, którymi da się sterować oferując nam własne ciało, które traktujecie jak kartę przetargową. Wydaje się, że patrzycie na świat kategoriami, które wpieracie nam w znaczeniu - WADA. Dla was związek to rodzaj wymiany barterowej. Facet ma wam dać "bezpieczeństwo" w znaczeniu, ma byś silny (no bo kto będzie dźwigał w domu), przystojny (musicie się mieć czym pochwalić przed innymi), pracowity (kasy ma nie zabraknąć), zaradny (by wymienił w domu żarówkę)... pomijam sprawy łóżkowe. Wy zaś macie do zaoferowania tylko własne ciało. No bo cóż więcej możecie nam dać? Ciągle marudzicie i wymagacie by facet was słuchał, by wam pomagał, by was wspierał, by rozwiązywał wasze problemy. Potrzebujecie psychoterapeuty, kochanka i przyjaciela w jednym. Nie oszukujmy się, facet sam doskonale sobie poradzi, a wy nie potraficie być same. Oczekujecie tak wiele, a w zamian nie dajecie praktycznie nic. Bo czym jest wasze ciało? To tylko nędzna powłoka waszej duszy, która jest materialistycznym, wyrachowanym, egoistycznym tworem. Pytam zatem raz jeszcze - co macie nam innego do zaoferowania???

Gość kamil1987jgora
dopóki nie uprawiałem seksu z kobietą też tak myślałem. Seks z kobietą ma się tak do roboty ręcznej jak Bentley do Tico.

Gość Uwaga_komunikat
Skończyłeś już się wymądrzać ;) czy jeszcze będziesz tu lamentował ?

Uwaga_komunikat Cmoknij mnie w 4 litery skarbie! Wasz jedyny argument, który nieustannie używacie do walki z nami. Kto tu potrzebuje wsparcia i rozmów, bo inaczej nie potrafi? Facet potrafi siedzieć cicho i sam rozwiązuje swoje problemy, to kobiety muszą wszystko przedyskutować milion razy. Jednak niewygodne fakty trzeba stłamsić w zarodku, prawda? kamil1987jgora Jak nie potrafisz myśleć logicznie i pisać na temat to lepiej zamilcz.

Gość wroce w poniedzialek P.
no wlasnie. wy potrzebujecie seksu z kobietami, a mi jestesmy kobietami i nie potrzebujemy seksu z wami. jaki wniosek? :D

Layla... Ot wymyśliła... jak widać Twój umysł jest coraz bardziej pusty. Stopka adekwatna do rzeczywistości. Gratuluje samooceny.

wroce w poniedzialek P. Kobieta nie potrzebuje? Hahahaha.... Niezły żart. Ciekawe ile jeszcze kłamstw padnie w tym temacie?

chyba spotyakłeś same ćwoki nie kobiety jeśli oceniasz mnie - kobietę - tylko w kategoriach mojego ciała a nie człowieczeństwa. A Ty i co chcesz zaoferować? Twoje pieniądze? Rzygam na Twoje pieniądze marny człowieczku...

Gość wroce w poniedzialek P.
to nie klamstwo, ale chyba nie doprecyzowalam: nie potrzebujemy seksu z przecietnymi facetami. jak chcemy seksu idziemy do przystojniaka a wam mowimy ze glowa boli. albo nie mowimy i wtedy mozecie sie chwile pojarac a my mamy z tego wymierna korzysc :P

''..jak widać Twój umysł jest coraz bardziej pusty. Stopka adekwatna do rzeczywistości. " :D Skąd tak pochopny wniosek, dyć pisze tu od niedawna i nie przypominam sobie bym w realu poznawała kogoś o imieniu czyste_myśli kto znałby mnie na tyle by stwerdzać jak powyżej? :D

Gość fujfujfujfuj
te! autor! wyprodukuj kolenych piec watkow gdzie udowodnisz jakie kobiety sa zle:D moze ci sie to uda a przy okazji wyplaczesz sie biedny misiaczku :D

jak tak bardzo nienawidzisz kobiet to się z nimi nie zadawaj...zostaw je prawdziwym mężczyznom, a nie użalasz się tutaj, musiała Cię jakaś niezle wkurzyć chyba

Gość no jak to co?
Może urodzić dziecko, posprzatać, ugotować, uprać. Kobiety są do tego stworzone.

Gość no jak to co?
Kobieca dusza nie jest zadnym tworem, kobieta duszy nie ma. To przez służenie mężczyźnie kobieta się uduchowia.

Ale te baby tutaj są okropne. Pomyśleć ile rzeczy można się dowiedzieć z tego forum. Obnażacie tutaj swoje prawdziwe oblicze i jeszcze śmiecie kłamać w żywe oczy, że jest inaczej. To już ni jest śmieszne, tylko tragiczne. Wątki niektóre wskazują jednoznacznie jak bardzo głupie jesteście. Nieustannie stosujecie te same metody i taktykę postępowania z mężczyznami. Nie dziwie się, że ci was wykorzystują na każdym kroku. Kiedyś myślałem jak dziecko, naiwnie, teraz już znam prawdę i dziękuję Bogu, że w porę zrozumiałem swój błąd. Błędem też jest pisanie tutaj. Żegnam

Gość fujfujfujfuj
zegnaj misiaczku :D

Kobiety są dobre z czterech powodów, jak mówi Jon Lajoie: 1) sprzątanie 2) gotowanie 3) wagina 4) wagina jej siostry