Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zerówkowicza

Jak organizujecie opiekę nad dzieckiem w czasie wolnym od szkoły?

Polecane posty

Gość mama zerówkowicza

W szkołach mają bardzo dużo wolnego. To nie idzie żeby brać tyle wolnego jak ktoś normalnie pracuje. Syn chodzi do zerówki. W wakacje jeszcze chodził do prywatnego przedszkola więc nie było problemu. Ale teraz i na święta będą mieli wolne aż do nowego roku, potem ferie i na wielkanoc już od czwartku i potem dwa miesiące wakacji. I nie mam pojęcia jak to ogarnąć. Są jakieś tam półkolonie ale to tylko kilka godzin a my w pracy jesteśmy po 9-10 godzin. Jak Wy sobie radzicie? Dziadkowie odpadają, ciocie też. Zastanawiam się nad opiekunką,albo urlopem bezpłatnym. Jak Wy to organizujecie?

Gość fgregerag
znajdź mu call girl, za odpowiednią stawkę dobrze sie nim zajmie :classic_cool:

Gość mama zerówkowicza
Dzięki za super radę,jak ktoś w mojej rodzinie będzie potrzebował prostytutki to do ciebie zadzwonię.

Gość trzeba kombinować
Są obozy, kolonie, półkolonie. Dodatkowo zajęcia w mdk-u no i bierzemy wymienie urlop. Wspólny zawsze tylko w ferie zimowe. A jak brakuje kilku dni to jedno z nas idzie na opiekę na dziecko. mamy fajnego pediatrę i wypisuje nam zwolnienie raz, dwa razy w roku jak zajdzie taka potrzeba.

Gość kasiaaaaa,lk
tez mnie to ciekawi, moje dzieci chodza do przedszkola wiec jakoś się kreci ale jak pojda do szkoły to czarno to widze.