Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duomox

Prawiki, jakie mieliście o sobie mniemanie w wieku lat 20-stu?

Polecane posty

Gość Duomox

było już wam wtedy źle? Bo ja jestem w takim wieku i przeczuwam swoją przyszłość, że zostanę starym prawikiem. Moja babka i matka mi mówią że jestem przystojny ale patrząc na całokształt swojego życia i jakim trybem życia teraz żyje to nie sądzę żebym miał kiedyś kobietę.

Gość Duomox
Nie gadaj głupio, stary.

Takie jak teraz - dobre. Pamiętam Cię i zdaje się, że jesteś całkiem przystojnym gościem (chyba kilka kilo za dużo). Czyli jesteś w mojej sytuacji. Musisz nad sobą pracować, nad charakterem, pewnością siebie, zarabianiem kasy, a możesz mieć duże powodzenie. Na początek możesz zagadywać do ekspedientek w sklepach, żartować, szukaj czegoś oryginalnego do powiedzenia. Później Ci to wejdzie w krew i możesz zagadywać normalnie do dziewczyn, które Ci się podobają. Jeśli tego nie zrobisz, to wrócisz tu za 5, 10 lat i nic się w Twoim życiu nie zmieni.

Twoim wrogiem jest brak pewności siebie, brak bycia liderem i podejmowania inicjatywy. Jeśli tego nie zmienisz, Twoje życie się nie zmieni.

Jakieś próby podejmowałem od lat, zresztą wtedy nawet o tym nie wiedziałem, ale to było dużo za mało. W tym roku na serio zacząłem, ale to też jeszcze za mało, chociaż jest duża różnica.

Gość Duomox
Nie kontynuuje tematu dziwek. A co do dziewczyn to zagadałem już do może 2-3 które mi się podobały ale jeszcze nic się z tego nie urodziło.

Wiesz, całe życie trzeba nad sobą pracować. Ale jeśli poznam fajną kobietę, poprowadzę to i coś między nami będzie, to będzie można powiedzieć, że już coś osiągnąłem.

A kiedy to się stanie, nie wiem. Mam w ogóle problem, żeby spotykać takie, które mi sie podobają, a jak sa takie to mężatki ostatnio. To normalne, szczególnie jak do nieznajomej zagadujesz. Musisz nad sobą pracować.

Gość Duomox
Bezpośrednio. Jesteś śliczna, chodźmy na randkę. Coś w ten deseń. No i to były nastolatki jak na razie. Może lepiej by mi poszło z rówieśniczkami i starszymi??

Gość Duomox
No ale odpowiedzi były kiepskie: 'jestem zajęta', 'mam chłopaka', ' ale ja nie znam pana'.

Coś więcej dorzuć i mniej bezpośrednio, ale widać, że masz odwagę. Np. " Cześć. Zauważyłem Cię i pomyślałem, że masz coś takiego w sobie, że muszę do Ciebie podejść i Cię poznać". A zagaduj do różnych, nie wiem z kim lepiej wyjdzie, chyba nie ma różnicy.

Jakbyś był wysokim przystojniakiem i walił takie teksty to pewnie 2 z tych 3 dziewczyn raczej by się ucieszyły, a nie szukały wymówek.

To normalne, spróbuj coś bardziej na luzie, jak napisałem. Jak tak jej wypalisz, to się bardziej stresuje. No i wiele dziewczyn naprawde ma chłopaka. Różne są dziewczyny, ale czasem sie uda pewnie.

Gość Duomox
A po co sobie komplikować życie? Ja wolę wywalić to co myślę w danej chwili. Coś bardziej finezyjnego można zawsze wpleść w toku dalszej rozmowy, jak będzie już uhahana. Do gówniar już nie podejdę, mam złe doświadczenia i nawet na tych forach od uwodzenia piszą że takie mają siano we łbie.

A jaka była reakcja na twarzy tych dziewczyn? Były przestraszone? Ja tam z 4 razy zagadałem i chyba tylko jedna była przestraszona. Ona była bardzo młoda rzeczywiście i juz wczesniej sie czaiłem do niej (to byl pewnie powód). A druga sprawa jaką zauważyłem, to to, że pierwsza reakcja jest włąśnie taka często nerwowa. Kiedyś podszedłem do eskpedientki w obuwniczym, ona była jakoś bokiem, później tyłem, że chciałbym z nią chwilę porozmawiać. Ona dosyć ostro "jestem w pracy". Ale wtedy nie możesz sie załamać, tylko na luzie z uśmiechem jak ja" jestem w tym sklepie chyba trzeci raz, zwróciłem na Ciebie uwagę i chciałbym Cię poznać". Ona się odwróciła z uśmiechem i powiedziała już zupełnie inaczej "to niemozliwe. mama chłopka". No to ja na to, że ok i cześć. Jak odszedłem i z daleka patrzyłem to ona ustawiała buty na półce i sama do siebie sie uśmiechała. A kilka dni później widziałem ją z chłopakiem na przystanku.

Witajcie Panowie . Chetnie umowilabym sie z któryms z was :) . Jestem bardzo uczuciowa i chcialabym wkoncu poznac kogos wrazliwego kto umialby obchodzic sie z kobieta i miec do niej szacunek . Naogol trafiam na samych macho co mysla ze mogliby mna podloge wycierac cierpie za kazdym razem . Mysle ze wy do takich nie nalezycie . Marzy mi sie ktos taki ..

Musisz trochę zmienić styl, kobiety lubią takie pierdolamento, a nie wszystko prosto z mostu. Bo wtedy czują jeszcze większy stres.

Ja to nie zagaduję do takich u których od razu widać, że szans nie mam, więc się ciesz, że zagadują do Ciebie tacy macho a nie taka małpa jak ja.

Gość Duomox
Reakcje tych dziewoj były obiecujące, pozytywne.

nie sadze zeby to byl powod do zadowolenia . Sama nie wiem czemu tak jest . Nie uwazam sie za atrakcyjna , ale otoczenie chyba tak mysli sa pewne 'sygnaly' ale przez to przyciagam samych palantow . Wolalabym malpe ktora ma uczucia i nie jest zadufanym w sobie bubkiem.