Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zew ryczacej gesi

czy lubicie narzekac na wszystko

Polecane posty

Gość zew ryczacej gesi

ważnym rysem duchowej sylwetki człowieka wewnętrznie zakłamanego jest to, że bardzo lubi narzekać. Gdziekolwiek się pojawi na wstępie widzi same negatywy Nie dostrzega zalet innych lud Tylko ich wady wszystkiemu winni... Winny jest system, winny jest rząd winni są sąsiedzi, winna jest żona, winny jest Kościół, księża; wszystko, co ma w sobie tchnienie życia i zdolne jest do działania. W razie potrzeby: wszystkiemu winny brak pieniędzy, sprzętu, możliwości, pogoda i wiele, wiele innych. Narzekanie go uspokaja. Jest bowiem w tym człowieku lęk przed ciszą. Boi się, że gdyby przestał wymieniać winnych, wówczas ktoś mógłby powziąć nieprawdopodobną myśl, że to on właśnie jest przyczyną zła...

Gość nie lubie narzekac
ale lekko w tym kraju nie jest 🖐️

Gość Helenkaaaaaa
" ważnym rysem duchowej sylwetki człowieka wewnętrznie zakłamanego" - genialne zdanie :) pisze to kobieta czy facet ? hmm ciekawe ciekawe...z takim jezykiem to na dziennikarstwo ! narzekanie STOP. Pozdrawiam Cie za fajny tekscior ! :)

ale ja narzekam przede wszystkim na siebie. to jestem zakłamana Twoim zdaniem?

Gość lfeojgo
Ja mam taką rodzinę. Narzekają strasznie, wszystko na nie, wszystko nie tak, wszystko nieopłacalne, zawsze mogłoby być coś lepszego, nie ta pora na poważną rozmowę, nie mam czasu a przed kompem pół dnia, wszyscy oszuści tylko oni święci, wszyscy nadgorliwi nawet jak proszą o drobną rzecz, święty spokój a jak w 1 % zaburzony to od razu nieproporcjonalne pretensje. I funkcjonuj tu z takimi, człowieku.