Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsung galaxy note 10.1

pieniadze mnie przestaly cieszyc.

Polecane posty

Gość MZ1986.
no jak to mowia: pieniadze szczescia nie daja. moze zacznij je wydawac w inny sposob, np. pomagajac jakims rodzino, ktore ich nie maja, dzieciom, na leczenie...?

Gość ja powiemmmmmmmm
swego czasu tez miałam więcej pieniędzy to się skończyło, mam teraz tyle aby wystarczyło po prostu na zycie i jakieś tam zakupy pierdół. Z czystym sumieniem potwierdzam, że większa forsa wcale mnie nie cieszyła - mam to w dupie! Wolę zyć skromniej ale być szczęśliwa.

Gość Ania z niezielonego
jeśli to nie jest prowokacja, a pewnie jest :) to właśnie powtarzam mojemu Mężczyźnie, który się bardzo martwi że nie mamy wystarczająco duzo pieniędzy, że PIENIĄDZE SZCZĘŚCIA NIE DAJĄ .... :)

Ale skąd mam wiedziec czy to nie naciagacze. Chciałem ufundowacnchlopakowi stypendium w gimnazjum to mnie dyr wyzwala od pedofila

No nic takie moje życie . Ten kto nienprzeszedl tego co ją to nie zrozumie

Gość MZ1986.
pomagaj dyskretnie, tak zeby sie nikt nie domyslil ze to ty. zrob rozeznanie, obierz cel i pomoz. przejdz sie po szpitalach, pogadaj z rodzicami chorych dzieci, moze ktos potrzebuje pomocy? wiesz, co inne3go dac komus pieniadze na jakis zakup a co nnego uratowac komus zdrowie lub zycie za pomoca pieniedzy.

Gość Ania z niezielonego
mógłbyś utworzyć miejsca pracy i umozliwić ludziom zarobek. Każdy woli zarobić, nie dostać...

Dobry pomysł. Może do mopsu pójdę się zapytać

Gość lka
jeżeli to nie prowokacja to ja ci zazdroszczę.chciałabym raz nie liczyć kasy.pozdrawiam

Gość Ania z niezielonego
nie masz nikogo bliskiego, smutne :(

Gość Jeane_1
A jak to sie stalo ze tyle masz kasy? Prowadzisz wlasny biznes, wygrales w lotto?

Gość Ania z niezielonego
nie ma czego zazdrościć, człowiek nie czuje się szczęśliwy .... Osobiście znam takich ludzi :( Nie zamieniłabym się.

Gość Ania z niezielonego
utwórz miejsca pracy dla ludzi, którzy są np. zyciowo mniej poradni :( Całe mnóstwo takich i niekoniecznie brak im umiejętności. Często są po prostu zagubieni i trudno im coś zacząć, wykazać się

Gość lka
człowiek też nie jest szczęśliwy jak musi liczyć każdą złotówkę,jakbym miała wybierać wolałabym nie liczyć

Gość Ania z niezielonego
też liczę, ale jakbym miała wybierać pomiędzy , nie liczyć i być samotna i niekochana, a liczyć i mieć milość, to wybieram to drugie :) i wiem co mówię ;)

Gość a mnie tam pieniadze
nigdy nie cieszyly. nie lubie pieniedzy. uwielbiam to, ze jestem pielegniarka, kocham moja prace, moj maly domek i meza. lubie oszczednie wydawac pieniadze, nie lubie wszystkich iphonow, tabletow i rzeczy tego pokroju. ciesze sie z malych rzeczy. oczywiscie w przeciwienstwie do mojego meza ktory uwielbia pieniadze, zarabiac i wydywac, posiadac :)

Ludzie, jeśli to nie prowo to powiem wam tak: wcale mi nie szkoda autora wątku bo jest zwykłym pustakiem. Jak można napisać: nie pomagam ludziom i wolałby pomóc psu. Jest tyle hospicjów, chorych dzieci, dobrych ludzi żyjących w biedzie bo jest kilkoro dzieci a pracy brak. A taki pustak zakłada taki wątek i oczekuje wsparcia bo go pieniądze nie cieszą a sam pisze, że nie pomoże. Powinien być w miarę inteligentny jeśli tyle zarabia więc powinien tą swoją inteligencje spożytkować na to, jak te pieniądze wydać w sposób mądry i dobry. Żal d...ę ściska na takich pustaków.