Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_24.....

Nagle po 2 tygodniach milczenia się odezwał.

Polecane posty

Gość gerrad3333
Z mojegu punktu widzenia wygląda to tak: Podobasz mu sie to sie starał na ile umiał (nie kazdy jest super-śmiały) ale dostawał kosze (ja bym juz po jednym-dwóch w ogole sie nie odezwał wiec jezeli on to robi to chyba mu zależy) i widział zupełny brak zainteresowania, ze wszystko jest takie wymuszane i na siłe wiec dał sobie spokój. Mineło troche czasu, stwierdził ze jednak nie moze odpuścić i postanowił spróbować jeszcze raz. Umów sie z nim, nic nie tracisz, najgorzej to nawet nie dać komuś (i sobie) szansy, w końcu nie musicie iść do łóżka lub sie żenić po jednej randce.

Gość młoda_24....
Ale on raczej jest bardzo śmiały, a przecież ja się z nim umówiłam, po kilku odmowach, a on przestał się kontaktować, więc chyba mało mu zależało, co nie. A teraz nagle się obudził królewicz.

Gość gerrad3333
Może być śmiały ale jak go onieśmielasz to nic na to nie poradzi. Ja szczerze to mu sie dziwie ze w ogole sie z Tobą kontaktował po tych odmowach i dla mnie to znak ze mu zależy. Ja po kilku (2-3) odmowach przestaje proponować jakiekolwiek wypady bo wychodze z założenia ze jak sie dziewczynie podobam to ona sie zgadza na spotkania a jak sie nie podobam to odmawia. Przecież narzucanie sie jest głupotą a takie chrzanienie ze jak mu zależy to bedzie sie starał do usranej śmierci to mit wymyślony przez kobiety bo jest coś takiego jak "stalking" o który nikt nie chce być posądzony i jest coś takiego jak zwyczajna ludzka godność która nakazuje przyjąć myślenie "jak nie to nie, skoro odmawia to nie jest zainteresowana" Powiedz mi co kierowało Tobą kiedy dawałaś mu kosza i nagle sie zmieniło ze zgodziłaś sie na spotkanie?

Gość q o krokpka
ludzie!!!!!te kafeteryjne rozkminki mnie dobijaja!!!! jak facetowi zalezy zawsze znajdzie minute zeby sie odezwac.... ja pierdole... czy wy laski jestescie takie tepe zeby to zawsze rozkladac na czynniki pierwsze-typu a moze nie mial czasu itp??? po co? na co? ale debilizm to samo dotyczyy kobiet zeby nie bylo

Gość kot bez butów
u mnie to wyglądało tak, że spławiałam kogo i za co się da, więc po tych dwóch tygodniach nie odebrałabym nawet telefonu ach te młodzieńcze czasy :)

Gość kamil1997jgora
to jest taktyka z portali dla podrywaczy poczytaj sobie blogi stilla, vekana itp. to zrozumiesz

Gość młoda_24....
To jest jakaś taktyka? No super zaraz się z nią zapoznam, Dzięki

Gość mloda_24...
Hej, czy ktoś jeszcze słyszał coś na temat tych taktyk uwodzicielskich??? Bo ja tam nie mogę nic znaleźć.

Jakie znow taktyki? Jesli facet nie odzywa sie to w 99 przypadkach na 100 oznacza, ze nie chce. A jesli nie chce to znaczy, ze nie dosc mu zalezy na kobiecie. Czy Tobie zalezy na telefonie od kogos kto ma Cie gdzies? I nie ma sensu dorabiac do tego zadnej ideologii.

Gość mloda_24...
Nie, bo nie wiem czy czytałaś wszystko, ktoś napisał o jakoś tam taktykach uwodzicieli, ja nie miałam pojęcia o tym , że istnieje coś takiego dlatego zapytałam. Po za tym gdyby kilkakrotnie nie dzwonił i nie chciał się spotkać, to oczywistym byłoby ,że ma mnie gdzieś, ale on dzwonił, a ja odwlekałam spotkanie, a jak już się zgodziłam, to on zamilkł. I dlatego się w ogółe zapytałam was co o tym sądzicie. W innym wypadku nawet bym nie pisała.

Gość kamil1979jgora
tak istnieją taktyki uwodzicieli - generalnie można to tak streścić - jak będziesz do niej dzwonił to ona cię spławi a jak nie będziesz dzwonił to będzie chciała iść z Tobą do łóżka poszukaj sobie na blogach stilla, vekana itp.

Gość młoda_24...
To jakoś to na mnie nie podziałało hehe, chyba się chłopak zawiódł.

Gość akfjhalg
nie od dziś wiadomo że jak się laske olewa, traktuje jak szmate to lata za tym facetem jak głupia

Gość młoda_24...
Ale mnie to akurat wnerwiło, nie latałam wcześniej i nie mam zamiaru zacząć. Wiesz cios za cios on ma mnie w nosie ja też.

Gość akfjhalg
to było tak ogólnie. olej palanta i tyle.

Gość młoda_24...
Taką własnie podjełam decyję, olać, uciąć, zapomnieć. Czekać na coś nowego hehe.

Gość gość
Olać takiego dać sobie z nim spokój. To nie jest facet zainteresowany, nie zależy jemu. Do mnie też odezwał się po tygodniu, cisza, teraz po ponad 2 tygodniach milczenia z pretensjami do mnie wiecznymi, to trzeba mieć tupet. Olanie jest jednoznaczne z zakończeniem danej znajomości, a nie jeszcze z pretensjami do garbatego, ze ma dzieci proste. Jak to mój kolega podsumował danego delikwenta "wiesz nie podymał to się odzywa". Dlatego olać nie tracić czasu na takich, facetowi któremu zależy nie zachowuje się w ten sposób. Dupkom mówimy NIE!!!

Gość gość
Ale ty pieprzysz jak popaprana, to facet zastosował gierkę, sprawdzał czy jej też zależy, czy sie odezwie, czy pierwsza napisze, czy pierwsza zaproponuje spotkanie. Dlaczego ciągle facet ma organizować czas starać się a potem z tego nic nie wyjdzie. Może chciał spradzić na tym etapie znajomości czy coś ona do niego czuje. A nie wielce k***a wielka księżniczka się odezwałą wyżej olać olać olać. W jakim świecie żyjesz księżniczko ?

gość 10:54 Dobrze napisane, chyba Ci poleję. Facet ma rację, skoro ona nim manipulowała bo nie wiedziała czego chce to było w porządku a jak facet chciał ją sprawdzić no to jprd wszystko źle i kurde olać. Kobieca logika...

Gość gość
10.54 Tak jestem księżniczką. Nie bawię się w gierki z palantami, niech szukają naiwniaczek pod innym adresem.

Gość gość
11.11 Miał szansę, teraz jest już za późno, raczył się odezwać, pózniej milkł znowu na kilka tygodni i tak w kółko. Nie będę się już z nim bawić niech szuka głupiej naiwniaczek

Gość gość
Tak należy traktować królewny z drewna.

Gość gość
11.59 Tak jesteśmy księżniczkami dzięki wam, jeżeli facet olewa. A miało się podobny przypadek już w przeszłości z olewaczami, i się sparzyło. To taka kobieta już więcej nie powtórzy błędu. Nie bawcie się w gierki w kotka i myszkę, bo to może się odwrócić i też tak zostaniecie potraktowani.

Gość gość
O, idealna rada ta powyżej dla wszystkich kobiet.

Gość gość
Idealna rada dla wszystkich kobiet, bądź jak wyżej koleżanka, bądź egoistką, myśl o sobie hahaha k***a

Gość gość
Tak naprawdę podobała mu się inna, a Ciebie trzyma "na zapas". Ja bym zachowała ostrożność.

Gość gość
Koleżanka dobrze radzi sama byłam w podobnej sytuacji. Facet olewał mnie, zaczęłam biegać za nim, ponieważ zależało mi na nim bardzo. Dzwoniłam, pisałam w końcu zaczęło jemu zależeć tak mi się wydawało. Doszło między na mi do zbliżenia, seksu. I co facet się zmył, zapadał pod ziemię. Więc kobiety uważajcie na takich

A jak dziewczyna za którą się biega nie przynosi to efektów, stara się, spędza miło czas, mówi że zależy a potem okazuje się że również umawia się z innym, to co to za dziewczyna ?