Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_24.....

Nagle po 2 tygodniach milczenia się odezwał.

Polecane posty

Gość gość
13.25 Tak wiem że mnie wykorzystał, wcześniej zaczął już olewać, ja się starałam bo mi zależało na nim. A póżniej po wszystkim zmył się, dlatego teraz już nie ufam takim. Jeżeli dwojgu ludzi zależy na sobie, wzajemnie się starają a nie olewki i gierki

Gość gość
Kobiety dojrzewają do 10 roku życia, potem rosną już im tylko cycki.

Gość gość
13:31 Powiedziała to kobieta która nigdy nie grała ani nie manipulowała facetem xd

Nie zgadzam się, ponieważ wy lubicie czuć emocje a jak jest sielanka to facet jest mało atrakcyjny i wpada w szufladkę przyjaciela...

Gość gość
Zrozumiał czy nie to już jego problem nie autorki. Byłam w związku z facetem 2 lata, nagle z dnia na dzień urwał kontakt od tak. Co najlepsze odezwal sie po pół roku przypomniał sobie, odezwal sie. Na co on liczył, że mu pożycze szczęścia, zdrowia. Miałam już swoje życie, nowa milosc, która jest do tej pory, mój mąż. Olać takich co olewaja, gra nie warta świeczki.

Gość gość
Dajsobieczas. Czemu uważasz, że umawia się z innymi? Przyłapałeś ją? Moze była na spotkaniu z kumplem.

Gość gość
Nie zalezy mu na tobie.

Gość gość
Jak mężczyzna mi tak robi to przenoszę moje nim zainteresowanie do koperty z napisem niezobowiązujący flirt, zabawa, a potem staram się tego nie analizować. Ani siebie ani jego nie oceniać. Czasem coś przyjemnie iskrzy między kobietą a mężczyzną, ale nie prowadzi nawet do poznania się, to taki orzeźwiający cień zakochania. Przydaje mi się, bo wyzwala we mnie dreszczyk emocji