Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Wasze ulubione zajęcia w wolnym czasie

Polecane posty

1. Internet - nasza klasa - facebook - netlog.com - fotka - twitter - badoo - kafeteria - forum.o2.pl - zapytaj.com 2.Telewizja - filmy - bajki - seriale - telenowele 3. Słuchanie piosenek

Czytanie książek,jazda na rowerze latem.Zimą orbitrek.Gotowanie.Latem działka i własne rośliny na niej.Sex.Spacery po lesie.Nk i facebooka nie posiadam.Za tv nie przepadam.

Nk, Fb, kafeteria, o2 i to wszystko to całe moje życie, łącznie z telewizją i jedzenie jeszcze :O :O :O

Ja odkąd odkryłam to forum,też lubię tu posiedzieć.Ale tylko,gdy nie mam nic innego do roboty.Portale społecznościowe jakoś mi nie podchodzą.Miałam kiedyś nk i fb ale nie widziałam w tym nic interesującego.Odkąd nie mam czuje się wolnym człowiekiem-nikt mnie nie zaczepia,nie podgląda...Święty spokój.

Aha,jeszcze lubię weekendowe wypady do lasu czy ogółem w różne miejsca z moim i dzieckiem.Od tak,żeby połazić.Albo gramy w piłę na podwórku.Mała lata z psami,a my siedzimy i gadamy.Latem lubię wysiadywać w ogrodzie- nasadziłam leśnych drzew i jest fajny klimat.Truskawki zbieramy czy coś.Takie bzdury,ale miłe.

Gość weronika23

Mi ogromną przyjemność sprawia ostatnio gra w tenisa 🙂 Wykorzystuje do tego mój stół, a resztę akcesori kupiłam w sklepie stiga-tenis.pl