Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestemmmmmmmmm

NIEMIECKI PROSZEK DO PRANIA ALPEN FRESH

Polecane posty

Gość Taka jedna Ola
BOŻE UCHROŃ!!! ja miałam ten proszek po znajomości załatwiony za 20zł 9 kg. i mogę powiedzieć, że to 20zł wyrzucone w błoto- nie dość, że nie dopiera to jeszcze ręczniki po dwóch praniach zrobiły się sztywne jakby wykrochmalone....

Lichy jest. Zawsze kupuję w "niemieckim" sklepie Persil i ten dostałam małą paczkę gratis i jest o wiele gorszy, na pewno nei kupię.

dzieki, to nie kupie go

myślałam ze bedzie ładnie pachniał no i dobrze prał

w tesco jest często promocja 4.8 kg persila compact za 33 zł. Jest super, pięknie dopiera.

Gość kokoszka123
jeśli lubisz niemiecką chemię to powiem Ci o moich faworytach: lubię Dash ale tylko ten z płatkami śniegu na opakowaniu, ma nieziemski zapach, kiedyś przyniosłam troszkę do bratowej i wyprałyśmy coś tam, powiesiłyśmy w łazience, z pracy wrócił mój brat, który jest typem "nie obchodzą mnie takie pierdoły jak proszek do prania" a tu od przedpokoju pytał "co tak świeżo pachnie?" do białego polecam weisser riese, jeśli chcesz mieć rzeczy doprane to namocz je w tym najpierw, potem standardowo pranie - super białe wychodzą naprawde ciekawy jest też proszek Lenor, ładnie pachnie po prostu, i dobrze pierze zmiękczacze: - Kuschelweich (może być z błedem) ale wersja w kolorze pomarańczowym chyba brzoskwiniowa, suuuuper działa!!! kryształki Vernell niebieskie i różowe, nie nadają niesamowitej miękkości ale jak pachną ! naprawdę długo i intensywnie, piorę w tym pościel, pachnie nawet po paru miesiącach w szafie. takie są moje typy

Gość gość
Dziadostwo,,,,,, nie miałam jeszcze takiego g***a........

Gość mummy12
Ja często używam tego proszku.Kupuję na allegro 9 kg za ok. 60 zl za opakowanie, starcza przynajmiej na pół roku przy częstym praniu. Mam małe dziecko, nie uczula, dobrze spełnia swoją rolę.Lubię też płyny do płukania z tej samej linii.Bardzo wydajne!!