Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kawkaławka

E booki!!!!!!!

Polecane posty

Gość iuytrefw
a to jest taki jak kindle czy ekran ma taki zwykly? a jest podana wytrzymalosc w godzinach albo dniach?

Gość iuytrefw
napisz jakich konkretnie tytułów potrzebujesz, byc moze mam jakies? bo mam sporo ebooków

Ekran taki jak w kindlach ( taki imitujący papier) , wytrzymałość podana w ilości przewróconych stron

Gość zau
Ja mam kindle i powiem wam że czytam praktycznie codziennie i to używając okładki z lampka czerpiącą zasilanie z baterii i ładuję raz na miesiac mniej więcej.

Gość iuytrefw
czyli taka niezla podroba kindle ma to byc? ja bym sobie chciala kupic, ale kurcze nie stac mnie :( nawet na taki tanszy to bylby dla mnie sporawe szarpniecie sie, wiec dlatego dopytuje

Gość iuytrefw
akurat tych nie mam, ale za to moge Ci wyslac cale mnostwo innych ;)

Gość ffgfgfgfgfg
poczekaj kilka lat jak ceny obniżą, pamietasz jak bylo z aparatami cyfrowymi? na poczatku jaką kase kosztowaly a potem juz coraz mniej i teraz mozna kupic porządny za grosze. i z czytnikami bedzie tak samo, ten dobry z e-ink za kilka lat bedzie kosztowal z 300 zl, wtedy warto kupic ale nie teraz gdy ceny zawyzone.

Gość iuytrefw
w sumie racja, dla mnie to nie jest niezbedne, ale nienawidze czytac na ekranie komputera, czytnik jednak mniej meczy oczy, a niestety nie stac mnie zeby co i rusz kupowac nowe ksiazki....

Gość iuytrefw
podaj w takim razie maila to Ci powysylam to co mam z tematów okolofilozoficznych. chyba ze chcesz jeszcze inne ;)

Gość ffgfgfgfgfg
mnie w ogole szokuje, że takie gowno z ekranem zwyklym co bateria wytrzymuje 7-10godzin sprzedają po 300 zl na allegro, nawet porzadnie nie zaczniesz czytac ksiazki a juz bateria trzeba ladowac i za to ccha 300 zl :O

Takie z ekranem lcd to czytnik ale tylko z nazewnictwa , nawet nie warto tego kupować bo to ani tablet ani czytnik

Gość iuytrefw
dlatego wlasnie nawet nie patrze na takie, juz lepiej zaplacic wiecej i kindla kupic

Gość iuytrefw
zgrywaja mi sie ebooki z pendrive, troche to zajmie, to zaraz wysle co tam mam z tych takich naukowych

W sklepach są takie z e -ink nawet tańsze od kindla , ja kupiłam jeszce taki z wifi ( na uczelni jest w kilku miejscach darmowe)

Gość iuytrefw
wysle Ci jeszcze wyklad jednego jebnietego wykladowcy ode mnie z uczelni, na zasadzie ciekawostki hahahha

Gość iuytrefw
teraz juz nic ;) ale miałam filozofię na studiach

Gość iuytrefw
o kurde, widze ze mi sie wyslalo w jednym mailu po 2 razy te same pliki :O nie wiem czemu :O

Gość iuytrefw
jakbys chciala to co Ci tam napisalam w mailu jeszcze to pisz :) ja zmykam, narazie :)🖐️

Gość Darek

Ja mam Inkbooka i korzystam z Legimi. Jaki masz czytnik? Jeśli ten sam, to Legimi powinno śmigac bez problemu 

Gość Marek

Jak masz inkbooka to na ich stronie internetowej jest duzo. Albo kupuj na stronach księgarni.