Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko ja i juz

ubiór do biura rachunkowego

Polecane posty

Gość tylko ja i juz

Witam, mam pytanie jak należy się ubierać do pracy w biurze rachunkowym. Dodam, że mój styl jest raczej dosc luźny i raczej tak nie wypada sie ubierać to takiej pracy

Gość enofgvik
to zależy od biura. są biura gdzie ludzie przychodzą ubrani normalnie - dzinsy i bluzka, a są takie gdzie wymaga się eleganckiego stroju. rozumiem, że zaczynasz tam wkrótce pracę? jak była ubrana osoba z któą miałaś rozmowę? może byłaś w tym biurze i widziałas innych pracownikó? podejrzewam, że smart casual będzie najrozsądniejszym rozwiąznaiem.

Gość klaudia1617
jakies dzianinowe sukienki, spodniczki, ladne bluzki-niekoniecznie biale. zalezy ile masz lat i co lubisz nosić:) np takie cos http://www.groszki.pl/groszki/1,112131,12368418,Sukienki_do_pracy___ponad_100_propozycji_.html http://www.bonprix.pl/kategoria/847/dzianinowe/?sortOrder=0&maxResults=24&submit=&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=HURRA_nonbrand

Gość Daga En
Warto by było zainwestować w ubranie proste i klasyczne. Doskonale sprawdzą się w tej roli eleganckie sukienki. Jeśli masz na co dzień luźny styl, nie będziesz musiała wydać fortuny na nowe koszulki, spódnice, spodnie. Sukienka poradzi sobie sama, a w dodatku możesz tworzyć przeróżne wariacje na jej temat(przy zastosowaniu odpowiednich dodatków). Jeśli chodzi o inspiracje: odsyłam do strony Dagnezu. :) Buziaki!

Gość sukienki sukienkami
Są świetne i od razu tworzą cały stój :). Jednak ja bym na Twoim miejscu na początek zainwestowała w wygodny klasyczny żakiet w neutralnym kolorze. do tego koszulowa bluzka, lub zwykła gładka, możesz dać apaszkę lub nie i wyglądasz :) Do proste spodnie lub spódnica. Zorientujesz się szybko, jak się ubierają osoby tam pracujące, może nawet wystarczą dżinsy.

Ja bym ubierała bluzkę z kołnierzykiem i eleganckie spodnie ale wszystko wygodne, tak, aby czuć się dobrze.