Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak im zwrocic uwage

jak zwrocic uwage sasiadom???

Polecane posty

prose o wskazowki, niedawno do drugiej polowy "blizniaka " wprowadzilo sie malzenstwo z dziecmi. Co noc okolo 1-2 nad ranem budza mnie krzyki i jeki sasiadow jak uprawiaja sex... jak zwrocic im uwage, przeciez kazdy chce miec spokoj w nocy ;/

Gość cicho....
ja miałam to samo, ale na całe szczęście trzeszczące łóżka im się posypały (wiem, bo oddawali mi je do palenia w piecu ) i teraz bzykają się na materacu. ulga. żadne wcześniejsze sugestie nie pomagały, trzeba było znosić cierpliwie :) resztą ie liczyłam na wiele - siła wyższa :D tobie radzę zmienić lokalizację swojego pokoju. swoją drogą takie słuchanie jak innym jest przyjemnie... zniechęca do seksu ze swoim facetem

Gość cicho....
zmień lokalizację swojego pokoju

problem w tym ze moj facet jest teraz za granica wroci przed swietami, wiec na razie nie mam z kim.. pokoju nie zmienie, nie mam takiej mozliwosci. mi trzeszczacy materac nie przeszkadza bo tego nie slychac ale te jej jeki wzdychania i krzyki;/ jak im zwrocilas uwage?

Gość cicho....
sorry, ale myślałam, że nie poszło za 1-szym i nie chciałam pisać po raz 2-gi tego wszystkiego, więc ....

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak sie bzykaja to puszczaj głosno muzyke, pewnie beda oburzeni wiec powiesz ze Ty tylko zagłaszasz pewne dzwieki :D

jak zwrocic uwage hm... na pewno nie w zaen chamski sposob b to będzie potwarz. Ja bym w nocy pokazała im że nie śpię np. upuszczając garnek,albo zamykajac za soba glosno drzwi, tak by usłyszeli, że ktoś nie może przez nich spać, ze ktos chodzi w nocy po domu. Moze ich to nieco zawstydzi i beda sie starali kochac ciszej

ale ja zeszlej nocy zapukalam w sciane a po chwili odpukali... oni chyba mysla ze to zabawa ;/

Gość cicho....
normalnie, ja ich dobrze znam, więc za 1 razem powiedziałam, że muszę się ewakuować z domu na noc, bo nie dają mi się wyspać. zrozumieli, ale przecież nie będą zmieniać dla mnie wystroju wnętrza. za 2 razem zapytałam czy oni nie planują wyjazdu, ale już kminili w czym rzecz. w sumie to wszystko śmiechem żartem, ale jak oddawali kolejną wersalkę to im wprost powiedziałam, żeby kupili materac. na szczęście oni nie krzyczą .... bo mają dzieci....chyba dlatego :D

co za koszmar.. nie ma to jak wlasny dom..

zatyczki mam ale one sa dobre np na szumy a nie na krzyki..