Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atakanaiwnajedna12356

Bylismy razem,a on ukryl ze jest chory,zakazil mnie,jestem zalamana

Polecane posty

Poznalismy sie na poczatku marca,na poczatku bylo jak w bajce,potem zaczelo sie psuc,dziwnie sie zachowywal,typowy toksyk,jednak bylam zakochana,nie chcialam przez kilka miesiecy dopuscic mysli,ze nasz zwiazek jest toksyczny,az pierwszy raz mnie uderzyl dwa dni przed halloweenem,myslalam,analizowalam,i doszlam do wniosku ze dluzej nie wytrzymam,ze to prowadzi donikad,zerwalam z nim.rozpetalo sie pieklo,odszedl ale nocami wracal,kopal po drzwiach,grozil ze zabije,zdewastowal mi samochod przed domem,zglosilam sprawe na policji,wjechali do niego do domu,i tam znalezli korespondencje z ktorej wynika ze moglby,jest podejrzewany o to ze jest nosicielem wirusowego zapalenia wattoby typu b....nie powinni,ale mi powiedzieli zebym zrobila sobie badania,jestem zalamana,kiedys sie szczepilam,ale taki stopien zakazania lamie bariere szczrpienia

do zab x hbs em w zyciu poznalam kilka osob,najczesciej bo 3osoby zakazily sie podczas zabiegu dentystycznego,a jedna kolezanka po operacji w szpitalu...jednak chodzi mi o to ze nieoficjalnie sie dowiedzialam ze on mial swiadomosc bycia zalazonym,a mimo to nas ,czyli mnie i moje dzieci narazil na zakazrnie

Gość DyskutantXXX
boje sie iść do dentysty

kolejny dzien w niepewnosci:( przekopalam internet,okazuje sie ze nie ja jedna jedyna jestem w sytuacji kiedy partner ukryl nosicielstwo,czytalam wypowiedzi ze nie koniecznie trzeba sie zakazic,jesli wirus jest uspiony lub dzialaja przeciwciala ze szczepionek...rany! nie wyobrazam sobie jak mozna swiadomie zarazac?

zamiast się mazać, poszukaj odpowiedniego paragrafu i pisz do prokuratury zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

Gość a mialo byc tak kolorowo
a t6y wkoncu zrobilas te badania czy nie ?

Gość a ja uwazam
ja bym zalozyla sprawe i wysokiego odszkodowania jesli by sie okazalo ze mnie zarazil

tak,wczoraj robilam badania,nie jestem gowniara ktora nie wie co robic,jesli sie okaze ze mnie zarazil to z miejsca pojde do prawnika i postaram sie zalozyc mu sprawe...jednak to wszystko i tak nie zmieni faktu ze bede miala ,,przesrane,,zycie...a on i tak za to nie odpowie bo zdazyl juz uciec do Polski...poprostu sie boje,ot tyle

ale nikt nie mowi ze nie jestes gowniara... tylko tak piszesz jak bys go nie zrobila ... spokojnie , moze nie jestes gowniara ale tak sie wlasnie zachowujes z

jezeli wiesz o masz robic i jestes taka idealana po co zakladalas ten topik... jezeli on uciekl do polski to z gdzie ty mieszkasz ?

odszkodowania moge rzadac,co z tego,jesli facet jest niewyplacalny,pieniadze jakies tam ma na kontach na matke pozakladanych,wiec nie do sciagniecia,tyle tylko ze satysfakcja z wyroku...i swiadomosc smierci na marskosc watroby

ale jezeli mialas szczepienie to moze nie bedzie tkiej tragefji jak to widzisz ... nie panikuj czekaj na wyniki teraz

a co za roznica gdzie mieszkam? zalozylam topik zeby sie wygadac,bo jesli powiedzialabym o tym komus z okolicy,nagle bylabym tredowata,nie rozumiem w ktorym momencie moje zachowanie ktos uszczypliwie nazwal gowniarskim,tylko dlatego ze sie boje o swoje zdrowie i dzieci?

Gość potraktuj to jak nauczke
na przyszłość , mogło byc gorzej co by było gdyby miał hiv ? widzisz nie jest tak zle , moze nie zaraziłas się a przez to doswiadczenie nauczysz się ze nie wolno ufac obcym frajerom bo miłość bla bla bla i chodzić z nimi do łóżka od tak bo mam chęć , to dobra lekcja zycia dla ciebie ta niby miłość która trwa chwile pokazała ci że nie wolno ufać w kwestii seksu i zdrowia

TAK O SIE PYTAM GDZIE MIESZKASZ CHCIALAM SIE DOWIEDZIEC W JAKIM KRAJU ! I po co te pretensje trzeba bylo sie dowiedziec wiecej na temat partnera za nim mu dupy dalas .... chcesz pogadac to gadaj bez pretensji , moze miezkamy w tym samym kraju moze bym ci cos doradzila .... ale nie to nie to kurwa gnij od srodka jak sobie nawet pomic nie dasz !!!! a twoje zachowanie jest jak bys miala 17 lat ... rozumiemm ze sie martwisz i boisz bo masz o co ale daj sobie cos powiedziec a nie kurwa pretensje masz

Gość ja mysle ze
Moja mama jest nosicielka wirusowego zapalenia wątroby typu b urodziła 7 dzieci tata i dzieci sa zdrowe więc tak łatwo się nie zarazisz

jaka nauczke,co za bzdury,bylam z nim w zwiazku,mieszkalismy razem wiec wypraszam sobie teksty typu ,dawala d..py to ma za swoje,,bo to moze spotkac kazdego,1 na 100 lub jeszcze rzadziej daja do wgladu swoje wyniki badan,ja robilam kompletny zestaw badan zanim go poznalam wiec bylam pewna ze jestem zdrowa,on byl po wypadku i rowniez robiono mu badania,przed operacja i twietdzil ze jest zupelnie zdrowy,a teraz wiem ze mogl klamac