Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesien2012

sąsiedzi chyba znęcają sie nad dzieckiem

Polecane posty

Gość jesien2012

Witam. Niedawno wprowadzilam się na wynajmowane mieszkanie,obok mnie mieszka rodzina zczwórką dzieci w wieku 11,5 i blizniaczki 2 l rodzice są w wieku około 35-38 lat bardzo często słyszę jak te blizniaczki płaczą,jak matka(ojca nie ma cały dzien prawie w domu) wydziera sie tak ,ze az echo niesie,dzieci non stop płaczą,a ostatnio zauwazyłam zasinienia u jednej z dziewczynek na buzce nieudolnie zakryte...pudrem:/ na "zewnątrz" matka jest baaardzo miła i uprzejma,zawsze elegancka,wyperfumowana ale jak tylko drzwi sie za nią zamkną to jakiś diabeł w nią chyba wstepuje,na okrągło sie na te dzieci wydziera. Chciała bym gdzies ANONIMOWO zgłosic to,ze tam najprawdopodobniej dochodzi do przemocy wobec dzieci ale boje sie,ze potem moge miec problemy....

Gość jesien2012
z tego co mi wiadomo,ta matka jest ... kuratorem rodzinnym:/ obawiam sie,ze jak bym gdzies doniosła to wszystko obróciło by sie przeciwko mnie co robic?

Gość iuytrefw
nie wiem czy rozne instytucje przyjmuja anonimowo zgloszenia. ja bym poszla do dzielnicowego porozmawiac co z tym zrobic, na poczatku nie musisz mowic o kogo chodzi

Gość A to są twoje dzieci?
Niech gówno ciebie to obchodzi. Przynajmniej wyeliminuje swoje własne geny z pożytkiem dla wszystkich. A jak ci płacz przeszkadza to powiedz jej, że jak nie zamknie siebie i tych bachorów to w końcu nie wytrzymasz i po prostu ich spalisz w nocy żywcem 🖐️

Gość jEebałwaspies
donieś anonimowo. zrób coś z tym.

Gość fru fru fru
a czego sie boisz???? jesli rzeczywiscie sie nad dzieciakami zneca to trzeba natychmiast reagowac (chociaz donosicielstwa nie znosze)

Gość jeEbałwaspies
Zadzwoń na niebieską linię- poświęconą ofiarom przemocy

A masz jakies dowody? Może dzieciaki po prostu są hałasliwe, biją się nawzajem, ja z moją siostrą też ciągle się tłukłam, ciągle były wrzaski, płacz, ale same sobie to fundowałysmy, teraz wszyscy wszystkich podpier.. o wszystko, nie mówie ze to zawsze jest bezpodstawne, ale ja osobiscie nie mając zadnych dowodów a przynajmniej nie rozmawiajac wczesniej o tym dyskretnie i nie podpytujac z ktoryms z tych dzieciaków nie siałabym zamętu.

Gość jesien2012
jakie mam dowody? hmmm ano zadne,dwuletnich dzieci tez nie bede zaczepiac i wypytywac,bo niby gdzie i kiedy jak wszedzie z matką chodzą smiem tak myslec,ze sie znęca,poniewaz po 17(kiedy wraca maż) tam jest cichutko jak makiem zasiał a tak to słychac tylko jej wrzaski,krzyki i płacz dzieci-non stop donosicielem nie jestem,ale chyba bym sobie nie wybaczyła jak by sie tym dzieciom stało i okazało by sie,ze matka jest temu winna